Toimitustavat

Toimitamme tuottet

Postipakettina: Postiin/Smartpostiin

Täytä aina huolellisesti yhteystietosi (myös noutoon): Nimi- ja osoitetiedot, puhelinnumero, sähköposti! Näin vältämme sählingit ja yhteydenotto on sujuvaa. Emme anna yhteystietoja markkinointiin kolmannelle osapuolelle tai spammaile turhan takia.

Oletusarvomme on lähettää paketti lähimpään postiin. Jos haluat pakettisi automaattiin, tilaukseen (lisätietokenttä) on hyvä laittaa haluttu automaatti.  Tarvitsemme vastaanottajan matkapuhelinnumeron saapumisilmoitusta varten sekä postipakettiin että Smartpostiin .

Toimitusajat

Kaikki tuotteemme ovat heti lähetettävissä varastossamme, ellei muuta tuotteen ohessa lue. Pyrimme lähettämään tuotteet saman päivän postiin (tilaus ennen klo 12), kun saamme tilauksen. Jos tilauksessa on kasveja, ne lähetetään maanantai-keskiviikko -lähetyksenä, sillä haluamme taata, ettei kasvit jää jumiin viikonlopuksi postiin.

Kun jätämme pakettisi automaattiin viimeistään klo 17 arkipäivänä, saat pakettisi perille pääsääntöisesti seuraavaksi arkipäiväksi (tai lauantaiksi). Pakettiautomaatit tyhjennetään ja täytetään arkipäivisin maanantaista perjantaihin. Lauantaisin täytetään ja tyhjennetään pääkaupunkiseudun, Tampereen ja Turun alueella sijaitsevat automaatit (Viikonloppujakeluun Postin suhteen suhtaudumme osin varauksella, eli tilanne täytyy tarkastaa tapauskohtaisesti, jos asia on tärkeä).

 Etsi lähin pakettiautomaatti

Nouto lähilokerosta (Alepa, Haukantie 2, 04320 Tuusula, Hyrylä)

KUN TAVARA ON NOUDETTAVISSA, SAAT SIITÄ TEKSTIVIESTIN (muista puhelinnumero).

Lähilokero sijaitsee Tuusulan tien varressa, ennen varsinaista Hyrylää ja on auki 24h/7. Paketti ei liiku lokerosta minnekään. Asiakas saa tekstiviestin ja voi noutaa sen kaupan (Alepa, Hyrylä, Tuusula)  aukioloaikana (24h/7). Katso sijainti kartalta.

Idea on siis tämä lähilokerossa. 

Lähilokeron etuna on, että voit noutaa tuotteen joustavasti. Ei tarvitse olla kellon orja ja sovitella. Huomaa, kun tavara on viety lokeroon, sen voi noutaa KAKSI VUOROKAUTTA! Pidä siis huoli, että noudat tavarat ajoissa.

AUKI: joka päivä 24h/7.

Nouto

Nouto tapahtuu  noutopisteestä Rykmentintie rak. 21, Rykmentinpuisto , 04300 Tuusula (Hyrylä) ja nouto täytyy sopia ennakkoon. Tämä koskee lähinnä isot tuotteet, kuten akvaarion jalusta, akvaario-led-valot (pitkät), kalat (ei voi laittaa postiin/lähilokeroon).

Pääasiallisesti pyrimme postitukseen ensisijaisena toimitustapana.