Toimitustavat

Toimitamme tuottet

Postipakettina: Postiin/Smartpostiin

Täytä aina huolellisesti yhteystietosi (myös noutoon): Nimi- ja osoitetiedot, puhelinnumero, sähköposti! Näin vältämme sählingit ja yhteydenotto on sujuvaa. Emme anna yhteystietoja markkinointiin kolmannelle osapuolelle tai spammaile turhan takia.

Oletusarvomme on lähettää paketti lähimpään postiin. Jos haluat pakettisi automaattiin, tilaukseen (lisätietokenttä) on hyvä laittaa haluttu automaatti.  Tarvitsemme vastaanottajan matkapuhelinnumeron saapumisilmoitusta varten sekä postipakettiin että Smartpostiin .

Toimitusajat

Kaikki tuotteemme ovat heti lähetettävissä varastossamme, ellei muuta tuotteen ohessa lue. Pyrimme lähettämään tuotteet saman päivän postiin (tilaus ennen klo 12), kun saamme tilauksen. Jos tilauksessa on kasveja, ne lähetetään maanantai-keskiviikko -lähetyksenä, sillä haluamme taata, ettei kasvit jää jumiin viikonlopuksi postiin.

Kun jätämme pakettisi automaattiin viimeistään klo 17 arkipäivänä, saat pakettisi perille pääsääntöisesti seuraavaksi arkipäiväksi (tai lauantaiksi). Pakettiautomaatit tyhjennetään ja täytetään arkipäivisin maanantaista perjantaihin. Lauantaisin täytetään ja tyhjennetään pääkaupunkiseudun, Tampereen ja Turun alueella sijaitsevat automaatit (Viikonloppujakeluun Postin suhteen suhtaudumme osin varauksella, eli tilanne täytyy tarkastaa tapauskohtaisesti, jos asia on tärkeä).

 Etsi lähin pakettiautomaatti

Nouto lähilokerosta (Mäkitorpantie 1, Helsinki, K-supermarket Mustapekka)

KUN TAVARA ON NOUDETTAVISSA, SAAT SIITÄ TEKSTIVIESTIN (muista puhelinnumero).

Huomaa, tämä on Fisutaren lähin lähilokero, joka sijaitsee Käpylän asemalla Helsingissä. Paketti ei liiku lokerosta minnekään. Asiakas saa tekstiviestin ja voi noutaa sen kaupan (K-supermarket Mustapekka)  aukioloaikana https://www.k-supermarket.fi/kaupat/mustapekka/.

Idea on siis tämä lähilokerossa. 

Lähilokeron etuna on, että voit noutaa tuotteen joustavasti. Ei tarvitse olla kellon orja ja sovitella. Huomaa, kun tavara on viety lokeroon, sen voi noutaa KAKSI VUOROKAUTTA! Pidä siis huoli, että noudat tavarat ajoissa.

AUKI: arkisin klo 7-22, lauantaisin klo 8-22, sunnuntaisin klo 10-22.

Nouto

Nouto tapahtuu noutopisteestä Mäkitorpantie 9A, 00620 Helsinki (Oulunkylä/Käpylä) ja nouto täytyy sopia ennakkoon. Tämä koskee lähinnä isot tuotteet, kuten akvaarion jalusta, akvaario-led-valot (pitkät), kalat (ei voi laittaa postiin/lähilokeroon).

Pääasiallisesti pyrimme postitukseen ensisijaisena toimitustapana.