Niput

Niput ovat ryhmiä nuorista kasveista tai niiden varsista, jotka on koottu pienen keraamisen renkaan avulla yhteen (kuin ulkosuodattimen iso ”makaroni”). Otamme renkaan irti ennen lähetystä, niin kasvi tulee paremmin perille.

Niillä on muutama juuri tai ei juuria lainkaan vielä. Juuret muodostuvat pian istutuksen jälkeen. Ne ovat suhteellisen helppoja, nopeasti kasvavia kasveja, jotka ovat erinomaisia akvaarion ​​käynnistysvaiheessa (”pioneerikasveja”).

Huomaa nippuja ei tällä hetkellä tuoteta Tropican omassa ”lastentarhoissa”, eikä Tropica voi taata, että niissä ei ole haitallisia torjunta-aineita, joten se suosittelee, että niitä ei aseteta suoraan säiliöihin, joissa on katkarapuja ja muita herkkiä kaloja. Laita vasta akvaarioon, joissa vettä on vaihdettu kahdesti viikossa 2 viikkoa ennen kuin lisäät sukarapuja tai kalaa.!!!!

Fisutar pitää näitä noin 60 litran smartlaatikossa vedessä ja vaihtelee noin kerran viikkoon vettä. Muista huudella ja liotella huolella. Jos sinulla on pieni sukarapula, niin riski on suurempi (kasvien osuus on suurempi ja vettä vähemmän). Koska hyönteismyrkyt usein kohdistuvat juuri selkärangattomiin, on sukaravut/kotilot suurimmassa vaarassa. Oikeasti tämä on mahdollinen riski juuri ”nanonapulassa”. Sukikset myös helposti menevät kasveille napsimaan levää yms. joten huomioi tämä oikeasti.

Itse olen laittanut näitä ongelmitta akvaarioon, jossa on kaloja. Mutta huutelu ja liotus on sositeltavaa tässäkin tapauksessa.

Ei paniikkia näiden suhteen siis, mutta pieni varovaisuus tarpeen ja tiedostaminen.

ISTUTUS

Poista keraaminen rengas (yleensä Fisutar poistaa ne lähetystä varten). Poista ”nippuside”. Poista lahonneet osat ) jos on ja istuta yksitellen tai ryhmänä varret.

Näytetään ainoa tulos

Näytetään ainoa tulos