Ale!

Albiinopartamonni (Ancistrus sp.) (NOUTOTUOTE) (KYSY ENNEN TILAUSTA!)

2,00  sis. alv.

Albiinopartamonnit ovat maatiaispartamonnin albiinomuotoja, jotka ovat aivan yhtä helppohoitosia kuin ”peruspartikset”. Ne ovat hyviä akvaarion ”talkkareita”. Partamonni on sopeutuvainen laji erilaisiin vesiarvoihin. Kuitenkin hyvä kunnioittaa likipitäen vesiarvoja, jossa se on aiemmin ollut ja tehdä mahdollinen muutos hitaasti.

Eri lähteissä on melko vaihtelevaa tietoa ph:n suhteen. Ph 6-8 vaihteluväli. Kovuuden suhteen ei ole kovin tarkka. Varjon mukaan kovuus alle 15 (dH). Lämpö 23-27 °C.

Tällä hetkellä partiksia löytyy sekä pehmeästä vedestä että kovetetusta vedestä miljoonakalojen kanssa (GH 8, ph 7,5-8). Lämmöt noin 26 astetta.

Varastosaldo laitettu tarkoituksella 0, että varmistamme ensin, että tulee sopivaan olosuhteeseen.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): albiinopartamonni Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Poikaset ovat itse kasvatettuja.

Poikasia on reilusti, osa reiluja teinejä tai nuoria aikuisia.  Varastosaldo tarkoituksella 0, että kerrot ensin millaiseen akvaarioon tulisi.

Kerro

  • onko akvaariosi kypsä
  • akvaarion koko
  • vesiarvot
  • muut kalakaverit

Partamonnit lisääntyvät tehokkaasti, joten hankkiessa suunnittele sukupuolet hyvin tarkkaan.  Partamonnimme sukupuoli on hyvin varma, sillä ovat reilun kokoisia. Laita myös sukupuolitoiveesi mukaan tilaukseen (sovi ennakkoon ennen maksua).