Aquael BioCeraMax 1200 (1 litra)

12,65  sis. alv.

BioCeraMAX 1200 on sylinterimäinen, joka on suunniteltu biologiseen veden suodatukseen makean veden ja meriakvaarioissa. Se on makaronimainen (ontto sylinteri), erittäin huokoista materiaalia (sintrattu lasi), mikä varmistaa erittäin suuren suodatuspinnan – 1200 m2.

1 varastossa

Tuotetunnus (SKU): D932636-2 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Kuinka BioCeraMAX 1200 toimii? 
Akvaariosuodattimeen asetettujen BioCeraMAX 1200 -”makaronien” huokoselle sisäpinnalle on kerrostumassa Nitrosomonas- ja Nitrospira-sukuista peräisin olevien hyödyllisten nitrifioivien bakteerien kannat. Nämä mikro-organismit käyttävät aineenvaihduntatuotteita: ammoniakki (Nitrosomonas) ja kaloille myrkylliset nitriitit (Nitrospira) elämänsä aikana. Nitrifioivat bakteerit hapettavat ammoniakin ja nitriitin muodostaen nitraatteja, jotka ovat paljon turvallisempia akvaarion asukkaille.

Missä ja milloin BioCeraMAX 1200 toimii? 
BioCeraMAX 1200 soveltuu erinomaisesti sekä ulko- että sisäsuodattimiin (kuten esim. Aquael turbo -suodattimet). Sitä voidaan käyttää sekä makean veden että meriakvaarioissa. Sitä suositellaan erityisesti akvaarioille, joissa on suuria kaloja ja paljon kalaa.

Kuinka minun pitäisi käyttää BioCeraMAX 1200: ta? 
BioCeraMAX 1200 on heti käyttövalmis eikä vaadi huuhtelua tai muita lisätoimenpiteitä. Pakkauksen sisältö tulisi kaataa suodatinkoriin tai suodatuskammioon. Optimaalisten tulosten varmistamiseksi on suositeltavaa sijoittaa BioCeraMAX 1200 patruuna mekaanisten suodatinpatruunoiden taakse ja ennen kemiallisia suodatinpatruunoita.

Yksi pakkaus, eli 1 litra BioCeraMAX 1200, suositellaan AQUAEL-suodattimille: UNIMAX 150, UNIMAX 250, MIDIKANI 800, MINIKANI 80, MINIKANI 120, ASAP ja VERSAMAX. Muiden suodattimien tapauksessa suositellaan yhtä BioCeraMAX 1200 -pakettia n. 250 l tilavuus.

Kuinka kauan BioCeraMAX 1200 toimii? 
BioCeraMAX 1200 -kasettia voidaan käyttää hyvin pitkään ilman, että sitä vaihdetaan, mutta sen murskaus aiheuttaa hitaan ja asteittaisen kulumisen, mikä heikentää sen tehokkuutta. Optimaalisen vaikutuksen varmistamiseksi on suositeltavaa korvata noin kolmasosa suodatinmateriaalista uudella 6-12 kuukauden välein. Suodatinta puhdistettaessa kasetti on huuhdeltava akvaariosta tyhjennetyssä vedessä.

Älä pese BioCeraMAX 1200: ta vesijohtovedessä, jotta estät sen steriloinnin. (hyvien bakteerien vähenemisen)

Saatat myös pitää...