Aquael Multikani 800

72,90  sis. alv.

Aquael Multikani on markkinoiden ainoa laajennettava kanisterisuodatin. Käyttämällä lisäsäiliöitä (biologisen ja kemiallisen suodatuksen aineilla varustetut moduulit voidaan ostaa erikseen) voit lisätä sen kapasiteettia jopa 6-kertaiseksi tarpeen mukaan. Tämä ominaisuus tekee suodattimesta täydellisen sopivan pieniin ja suuriin akvaarioihin.

1 varastossa

Tuotetunnus (SKU): A30111-3 Osastot: , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

TUOTTEEN KUVAUS

AQUAEL MULTIKANI on maailman ensimmäinen yleissuodatin, joka voidaan mukauttaa jokaisen akvaarioiden yksilöllisiin tarpeisiin ja jokaisen akvaarion vaatimuksiin. Ainutlaatuisen suunnittelunsa ansiosta se voi ”kehittyä” jokaisen uuden akvaarion mukana.

Aloitteleva akvaario aloittaa yleensä suhteellisen pienestä akvaariosta. Ajan myötä hän usein päättää ostaa isomman akvaarion ja myöhemmin innostuksen ja taitojen kasvaessa vielä suuremman. Jokaisen uuden oston yhteydessä on kuitenkin päivitettävä koko akvaariolaitesarja, joista suodatin on kallein. MULTIKANI-suodattimien ansiosta sinun ei enää tarvitse ostaa uutta suodatinta päivittäessäsi akvaarioasi. Suodattimia voidaan käyttää minkä tahansa akvaarion kanssa. Niissä on alhainen energiankulutus ja korkea suorituskyky suositeltuun kapasiteettiin verrattuna.

Vakiopaketin osat MULTIKANI-suodatin koostuu sylinterimäisestä säiliöstä, jossa on sulkuventtiileillä varustettu kansi. Vakioversiossa säiliö on täytetty suodatinaineella. Suodatin toimitetaan ulkoisella imupumpulla, joka mahdollistaa käytön myös erittäin matalassa vedessä, esim. säiliöissä, joissa pidetään puolimaan maakilpikonnia. MULTIKANI-suodattimien päätiivisteet on valmistettu erityisestä silikonista laitteen maksimaalisen tiiviyden takaamiseksi

Toimintamalli

MULTIKANI-suodattimien suorituskykyä voidaan säätää sujuvasti jatkuvan säätimen ansiosta. Suodatinta käyttää itsenäinen pumppu, jonka teho on 650 l/h. Pumppu voidaan asentaa joko vesisäiliön sisä- tai ulkopuolelle, joten suodatinsäiliöt voidaan sijoittaa akvaarion alle, myös sen viereen tai jopa vedenpinnan yläpuolelle.

MULTIKANI-suodattimien puhdistusta helpottaa sulkuventtiili, jossa on ohitustoiminto. Venttiilin avulla voidaan helposti katkaista veden virtaus suodatinsäiliöihin (esim. lisättäessä toinen suodatinsäiliö) ilman, että pumppua tarvitsee sammuttaa.

Yksittäisiä MULTI CARTRIDGE PRO -säiliöitä voidaan yhdistää lineaarisesti siten, että ne muodostavat pylväitä, ja sarjassa siten, että ne muodostavat kolonniakkuja. Tällä tavalla suodatinmateriaalin kapasiteettia voidaan asteittain laajentaa. Yhdisteltävissä olevien konttien enimmäismäärä on kahdeksan. Tämän ansiosta MULTIKANI-suodattimia voidaan käyttää menestyksekkäästi 20 litran ja 320 litran akvaarioissa.

MULTI CARTRIDGE PRO -säiliöt voidaan vaihtaa helposti suodattimen mukana toimitetuilla erikoisavaimilla. MULTIKANI-suodattimien helppo laajennettavuus säästää rahaa, mutta myös varmistaa biologisen suodatuksen jatkuvuuden uudessa akvaariossa, mikä nopeuttaa huomattavasti sen kypsymistä ja takaa, että vesi säiliössä pysyy kristallinkirkkaana.

Suodatinmateriaali
MULTIKANI-suodatin sisältää pakkauksestaan ​​huolella valittua zeoliittia, jolla on poikkeuksellisen korkea absorptiokyky. Zeoliittikerros asetetaan sienikerrosten väliin akvaarioveden tehokkaan mekaanisen ja kemiallisen suodatuksen saavuttamiseksi.

AQUAEL tarjoaa laajan valikoiman muita käyttövalmiita MULTI CARTRIDGE PRO -säiliöitä, joita voidaan käyttää MULTIKANI-suodattimen laajentamiseen. Ne ovat ZeoMAX Plus, CarboMAX Plus, BioCeraMAX Pro 600, PhosMAX Basic ja sienipatruunat.