Aquael NitroMAX pro nitriitin-/nitraatinpoistaja (1 litra)

25,80  sis. alv.

NitroMAX Pro on suodatinmateriaali, joka on suunniteltu kemialliseen veden suodattamiseen makean veden akvaarioissa, paludariumeissa ja terraarioaltaissa. Sen muoto on ”fleecepusseja”, jotka on täytetty ioninvaihtohartsilla, joka on stabiloitu täyteaineella. Sitä käytetään
veteen liuenneiden typpiyhdisteiden(nitriitti ja nitraatti) kemialliseen imeytymiseen , mikä on yksi tärkeimmistä syistä kalojen terveydentilan heikkenemiselle ja ei-toivottujen levien kehittymiselle akvaariossa.

1 varastossa

Tuotetunnus (SKU): D932636-1-1 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Sen muoto on fleecepusseja, jotka on täytetty ioninvaihtohartsilla. Pussilla on  kätevä muoto ja se on helppo asentaa ja vaihtaa. Sitä käytetään veteen liuenneiden typpiyhdisteiden kemialliseen imeytymiseen. Se sitoo kaloja tuottavia myrkyllisiä typpiyhdisteitä, mikä parantaa vesiparametreja ja estää tehokkaasti levien kasvua.

Kuinka NitroMAX Pro toimii? 
NitroMAX Prossa käytetyllä ainutlaatuisella ioninvaihtohartsilla on erinomaiset imeytymisominaisuudet. Seurauksena se absorboi siihen liuenneita myrkyllisiä typpiyhdisteitä. Kaappaa nitriitti- ja nitraatti-ioneja vedestä. Se suojaa kaloja haitallisilta typpiaineilta ja mahdollistaa vesimuutosten koon ja tiheyden rajoittamisen. Poikkeuksellisen tehokkaasti estää levien kasvua.

Missä ja milloin NitroMAX Pro toimii? 
NitroMAX Pro toimii täydellisesti suodatinvuodena kanisterisuodattimissa, ylivuotonsuodattimissa, sisäisissä suodattimissa, joissa on kammioita irrallista materiaalia varten (esim. Aquael Turbo). Sitä suositellaan erityisesti säiliöille, joissa on suuria kaloja ja paljon kaloja, joissa on ongelmia veden liiallisen määrän typpiyhdisteitä kanssa. NitroMAX Pro -sovelluksen avulla voit rajoittaa vedenvaihdon määrää ja vaihtoväliä, ja se ylläpitää asianmukaista ja turvallista säiliön kalavesiparametrejä.

Kuinka minun pitäisi käyttää NitroMAX Prota? 
NitroMAX Pro on heti käyttövalmis eikä vaadi huuhtelua tai muita lisätoimenpiteitä. Pakkauksen sisältö tulee laittaa suodatinkoriin tai suodatuskammioon. Optimaalisen tuloksen varmistamiseksi on suositeltavaa asettaa NitroMAX Pro -patruuna mekaanisten ja biologisten suodatuspatruunoiden taakse.

NitroMAX Pro: ta suositellaan AQUAEL-suodattimille: UNIMAX, MIDIKANI 800, MINIKANI 80, MINIKANI 120, ASAP ja VERSAMAX.

Kuinka kauan NitroMAX Pro toimii? 
NitroMAX Pro -kasetin toiminta (absorptio) saa sen asteittain täyttymään ja kulumaan. Optimaalisten suodatusominaisuuksien ylläpitämiseksi se tulisi vaihtaa vähintään joka 4. viikko.

Yksi pussi suodattaa noin. 70 l akvaario noin 30 päivää. Yksi NitroMAX Pron pakkaus sisältää 3 annospussia, joiden tilavuus on 0,3 l.

Annostelu:

1 pussi = 70 litraa vettä/30 päivää

1 pakkaus = 3 annospussia (0,3 litraa) (eli 3 x 70 litraa = 210 litraa/kuukaudeksi)

Saatat myös pitää...