Aquael Pat filter mini

17,99  sis. alv.

AQUAEL PAT MINI on pieni sisäsuodatin, joka on tarkoitettu käytettäväksi pienissä makeanveden akvaarioissa. Kala- ja poikasturvallisena sopii myös kalanpoikasille ja sukaravuille. Alle 120 litran akvaarioihin. Virtaus 400 l/h.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): AQ1518 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Suuresta suorituskyvystä huolimatta suodatin toimii 4 W: n virrankulutuksella. Suodattimessa on tehokkuuden säätökytkin sekä ulostulosuuttimen suuntaa voi suunnata virtauksen ohjaamiseksi. Lisäksi voit liittää suodattimeen ilmastuksen.

PAT MINI -suodattimen sieni/vaahtomuovipatruuna suodattaa jopa hienoimmat näkyvät epäpuhtaudet suorittamalla tehokasta veden mekaanista suodatusta. Lisäksi sienellä on ihanteellinen elinympäristö hyödyllisille nitrifioiville bakteereille, jotka hapettavat ammoniakkia ja nitriittejä, kaloille vahingollisia aineita. Sienen huolto on hyvin yksinkertainen ja kestää alle minuutin.

Laite on erittäin helppo asentaa vahvan imukupin avulla varustetun pidikkeen ja toimivan kannattimen avulla, jota voidaan käyttää suodattimen kiinnittämiseen säiliön seinämän reunaan.

Teho: 4W

Virtaus: 400 l/h

Akvaarion koko: alle 120 litraa

Mitat (mm): 38x53x140

Virtajohdon pituus (m): 1,5 m

Fisutar kommentoi

  • hyvä suodatin myös poikasakvaarioon turvallisuutensa vuoksi
  • sopii hyvin pieniin akvaarioihin
  • tehokas virtaus, mutta mahdollisuus myös säätää tehoja(liukusäädin)
  • yksi suosituimmista suodattimista pieniin akvaarioihin
  • mukana karkeahko suodatuspatruuna, joka hoitaa hommansa, mutta suosittelen tiheää suodatuspatruunaa (löytyy suodatuspatruunoista) kun uusit suodatuspatruunaa
  • mukana ripustuskoukku, mutta itse harvemmin sitä käytän vaan pelkkiä imukuppeja
  • sprinklerit oiva apu, jos pidät esimerkiksi taistelukaloja nanossa, joka ei pidä hurjasta pistevirtauksesta (sopii malleihin pat mini/Turbo 500)
  • tähän jotkut integroivat suodatinosaksi Aqua Novan pillisuodattimen 120L tupla, jonka putki sopii Pat minin moottoriosaan

Saatat myös pitää...