Ale!

Aquel Leddy Slim Duo 10W (kasvi+päivänvalo -combo) (tulee normaalipakettina)

Alkuperäinen hinta oli: 93,90 €.Nykyinen hinta on: 59,00 €. sis. alv.

LEDDY SLIM DUO SUNNY & PLANT -versio on suunniteltu makean veden akvaarioihin . Lampussa on kaksi LED-riviä, joiden kokonaisteho on 10 W (2×5 W). Puolet on AURINKOINEN LED, joka lähettää valoa, joka on samanlainen kuin luonnollisen auringonvalon (värilämpötila 6500 K) ja toinen puoli ovat KASVIEN LEDit, jotka on suunniteltu erityisesti kasveille (värilämpötila 8000 K). Sopii akvaarioihin 24-50 cm.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): D972724 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

LEDDY SLIM DUO -valaisimet on tarkoitettu käytettäväksi nanoakvaarioissa tuottamaan poikkeuksellisen edullisia valaistusolosuhteita.  Valmistettu tasaisesta valkoisesta paneelista, joka voidaan asentaa säiliön sivulle tai takaseinälle yhden pidikkeen avulla.

Lamppu ei vääristä säiliön sisätilojen luonnollisia värejä ja helpottaa kasvien nopeaa ja häiriintymätöntä kasvua. Se on ihanteellinen käytettäväksi pienissä kasvien akvaarioissa ja katkaravun säiliöissä.

Käyttö Leddy SLIM DUO lamput merkitsee huomattavia säästöjä ansiosta pienempi energiankulutus ja pitkä käyttöikä (käyttöiän valodiodien on paljon pidempi kuin tavanomaisten loistelamput).

Tekniset tiedot:

Akvaarion levelys: 20-50 cm

Teho: 2x 5 W

Valovoima: 860 lumenia

Lasin paksuus akvaariossa: 4-10 cm

Värilämpötila: 6500/8000K

Valmistajan sivut