Ale!

Aquael leddy tube plant 2.0 (10W normipakettina, 14W ja 17W ERIKOISKÄSITTELYLISÄ/SÄRKYVÄ)

63,90 87,90  sis. alv.

Aquael Leddy Plant -ledputki, omalla virtajohdolla. Pakettimaksuna erikoiskäsittelylisä/särkyvä. Tässä versiossa ei yö-valoa, vaikka uusi versio 2.0 lampusta onkin (day & night -ominaisuutta).

Tuotetunnus (SKU): AQ114908-1-2-2 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

LEDDY TUBE PLANT -moduuli on suunniteltu valaisemaan makean veden kasvien akvaarioita. Se sisältää huolellisesti valitut LEDit, jotka valaisevat täydellisesti akvaariota ja takaavat sen asukkaille erinomaiset elinolosuhteet. Se voidaan asentaa Aquael-suojuksiin ja lamppuihin. T5/T8-sovittimien käytön ansiosta se voidaan asentaa myös mihin tahansa kanteen tai lamppuun, joka on omistettu perinteisille akvaarion loistelampuille. Lisävarusteena oleva DUBLED ripustin mahdollistaa lisämoduulin lisäämisen valaisimeen tai kanteen ja näin lisää säiliön valaistusta.

Moduuli suunniteltiin ja valmistettiin Puolassa Aquaelin tehtaalla, joka on tarjonnut akvaarioille tuotteita täynnä hyvin suunniteltuja ratkaisuja vuodesta 1984 lähtien.

LEDDY TUBE PLANT -moduuliin asennetut LEDit säteilevät valoa, jonka värilämpötila on 9000 K. Tämä luo hyvät olosuhteet akvaariokasveille ja takaa kaikkien akvaarion asukkaiden värien uskollisen toiston.

  • teho 10 W
    • pituus 41.5 W
    • värilämpötila 9000 K
  • teho 14 W
    • pituus 70 cm
    • värilämpötila 9000 K

Tuotesivut

Lisätiedot

Koko

10 W (normipakettina), 14 W (särkyvä/erikoiskäsittelylisä), 17 W (särkyvä/erikoiskäsittelylisä)