Easy Life Potassium (Kalium)

7,95 11,95  sis. alv.

Easy Life Potassium on kaliumia sisältävä nestepitoinen ravinnelisä kasvien rehevään kasvuun.

Tuotetunnus (SKU): A448-1-1 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Kalium on typen ohella kasvien eniten tarvitsema makroravinne. Kaliumia on hyvin vähän hanavedessä ja sen määrä voi tulla rajoittavaksi tekijäksi kasvin kasvulle. Yleensä se on osana kasviravinteissa. Kuitenkin runsaskasvinen akvaario voi tarvita kaliumlisää sen tullessa kasvien kasvulle rajoittavaksi tekijäksi.

Kaliumin puutteen merkkejä ovat esimerkiksi vanhempien lehtien kellastuminen sekä kasvien huono kasvu.

Easy-Life-kalium on välttämätön makroravintoaine ja vähintään yhtä tärkeä kuin rauta! Kaliumpula syntyy helposti alueilla, joilla on pehmeää vettä.  Tämä osoittaa itsensä valkoisilla, värittöminä lehdillä kasvin yläosassa. Lehdillä voi olla myös mustia reikiä.  Nämä oireet sekoitetaan usein raudan puutteen oireisiin. On suositeltavaa lisätä sekä Easy-Life Ferro että  Easy-Life Kalium puutteiden kompensoimiseksi tai ehkäisemiseksi erityisesti akvaarioissa, joissa on nopeasti kasvavia kasveja.Ohjeet

PAKKAUKSEN ALKUPERÄISOHJEET AINA HYVÄ LUKEA!

Käytä viikottain 10 ml/100 litraan akvaariovettä.

Vinkkejä

Parasta on käyttää kaliumia yhdessä raudan kanssa poistaaksesi puutteet ja varmistaaksesi, että molemmat alkuaineet ovat läsnä.

Jos kyseessä on raskas istutettu akvaario tai jos vesi on pehmeää: Käytä viikoittain kaliumia. Normaali annos on 10 ml / 100 litraa ja nostaa kaliumpitoisuutta 4 mg / l: lla.

 

Riittoisuus:

250 ml: 2500 litraan

500 ml: 5000 litraan

Fisutar kommentoi

  • tämän tuotteen etuna, ettei ole kytketty nitraattiin ja fosfaattiin, jotka voivat aiheuttaa voimakasta leväkasvua ja yleensä niitä ei tarvitse kalastolliseen akvaarioon lisäillä (nitraatti on myös kaloille stressitekijä suuremmisa pitoisuuksissa)

 

Lisätiedot

Koko

250 ml, 500 ml