Easy-Life ProFito -ravinneliuos

7,95 69,00  sis. alv.

Easy-Life ProFito on all-in-one, nestemäinen kasviravinne, joka sopii kaikkiin makean veden akvaarioihin. Easy-Life ProFiton koostumus varmistaa vahvan, terveen ja rehevän kasvin kasvun. Ainesosien optimaalisen koostumuksen ansiosta kasveilla on kaikki, mitä he tarvitsevat voimakkaaseen, terveeseen ja rehevään kasvuun.

Tuotetunnus (SKU): AS305121-3-1 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Annostus: vain 10 ml / 100 litraan vettä viikossa.

Käytä ensimmäiset pari viikkoa noin 1/3 annosta. Tätä voidaan myöhemmin säätää parhaimman mahdollisen kasvun saavuttamiseksi (viikoittain 100 litraa kohden 10 ml +/- 40%). Paras annostus voidaan määrittää tarkkailemalla kasvin nuoria lehtiä. Jos ne ovat vaaleanvihreitä, annostusta voidaan lisätä. Kun levät tulevat näkyviin ja / tai kasvien lisäkasvua ei ole havaittavissa, annosta voidaan pienentää. Joidenkin nopeasti kasvavien kasvien istuttaminen akvaarioon voi todellakin olla erittäin hyödyllistä estää levien kasvu.

Pakkaksen koko

 • 250 ml = 2500 litraan
 • 500 ml = 5000 litraan
 • 1000 ml = 10 000 litraan

KANNATTAA AINA KATSOA PAKKAUKSEN OHJEET VARMUUDEKSI (ALKUPERÄISLÄHDE)

Easy-Life ProFiton etuja:

 • Erittäin konsentroitu, monipuolinen, yleiskasvilannoite
 • Kaikki tarvittavat ravintoaineet yhdessä tuotteessa, kuten rauta, kalium ja mangaani
 • Vahva, terve ja rehevä kasvien kasvu
 • Stimuloi solujen jakautumista ja kasvin kasvua
 • tehostaa kasvin lehtien kasvua ja voimistaa värejä
 • parantaa ja vahvistaa biologisen tasapainoa akvaariossa
 • ei sisällä nitraatteja tai fosfaatteja
 • erittäin taloudellista käyttää
 • turvallinen käytettäväksi akvaarioissa, joissa on äyriäisiä (kuten sukaravut)

 

Easy-Life ProFiton sisältää runsaasti erityisesti rautaa, kaliumia ja magnesiumia. ProFito sisältää myös monia mikroravinteita (mukaan lukien mangaani, boori, koboltti, litium, molybdeeni, kupari, tina, nikkeli, fluori, jodi, alumiini, sinkki, seleeni ja vanadiini). Nämä aineet ja lukuisia harvinaisia ​​mineraaleja, jotka lisätään, antavat kasveille juuri sen, mitä he tarvitsevat häiriöttömään kasvuun. Kasveja stimuloidaan luomaan sytokiininejä (kasvien hormoneja), jotka stimuloivat solujen jakautumista. Lehdet kasvavat paljon isommiksi ja värit tulevat äärimmäisen kauniiksi.

ProFiton ravintoaineiden optimaalisen määrän ansiosta vesikasvit kasvavat nopeasti ja voimakkaammin. Kasvit hyödyntävät tehokkaasti typpiyhdisteitä ja näin ollen ne eivät jää stressaamaan kaloja. Akvaarion biologinen tasapaino paranee.

Easy-Life ProFito ei sisällä nitraattia tai fosfaattia. Profiton ravintoaineet stabiloidaan useilla eri tavoilla eri kelaattoreilla. Antioksidantit ja säilöntäaineet hidastavat ProFiton pilaantumista, mikä takaa pidemmän säilyvyyden. Tuotteen säilyttäminen viileässä ja pimeässä paikassa lisää myös säilyvyyttä.

Tuotteen väri voi vaihdella tummanvihreästä tummanruskeaan.

 

Lisätiedot

Koko

250 ml, 500 ml, 1000 ml, 5000ml (tilaustuote)