Ale!

Easy Life Voogle 250 ml

9,20  8,40  sis. alv.

Easy Life Voogle vahvistaa kalojen terveyttä ja immuunijärjestelmää. Luontaista immuunijärjestelmää stimuloidaan siten, että kala pystyy paremmin vastustamaan tauteja. Sekä makean että suolaisen veden kaloille.

4 varastossa

Tuotetunnus (SKU): AS305341-1 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Stressitekijät kuten kuljetukset, likainen vesi tai ylikansoitus stressaavat kalaa ja altistavat kalat sairastumiselle kuormittaen kalan immuunijärjestelmää. Kala sairastuu helposti bakteeri-, sieni ja loistaudeille. Voogle tehostaa kalan luontaista immuunijärjestelmää ja kala pystyy paremmin vastustamaan tautia.

Annostelemalla Easy Life Vooglea -viikoittain, kaloja suojellaan aina luonnollisella tavalla. Tämä vähentää merkittävästi niiden alttiutta monille eri sairauksille. Voogle ei aiheuta myrkyllisiä vaikutuksia kaloihin, katkarapuihin, rapuihin, kotiloihin, kasveihin tai biofilteriin (suodatusbakteereihin). Se ei myöskään vaikuta tärkeisiin vedenparametreihin tai millään tavoin vaaranna kalojen vastustuskykyä.

Koostuu pääasiassa kasviuutteista ja vitamiineista ja kivennäisaineista. Käytön jälkeen Easy Life Voogle on hajonnut luonnollisella tavalla, joten sen käytön jälkeen ei tarvitse tehdä vedenvaihtoa. Turvallinen kaikille muille makean- ja suolavesieläimille ja biofilterille.

Käyttö ja annostelu:
Tärkeää: Poista aktiivihiili. Lisää, kun akvaariovalot ovat päällä, kun kalat ovat aktiivisimpia!

Annostus sairastuneille kaloille: Hoitojakso on 5 päivää. Annostele 10 ml / 40 litraan päivässä. Yliannostus on turvallista!

Sairauksien ennaltaehkäisy: viikoittain 10 ml / 100 litraa.

Fisutar kommentoi

  • toki en liioittelisi yliannostusta

Saatat myös pitää...