Sera Ectopur 130 g

7,90  sis. alv.

Sera Ectopur on happea vapauttava suolayhdistelmä, joka hoitaa stressiä ja tehostaa taudin hoitoa kalojen ulkoisia sairauksia vastaan ​​(esim. ektoparasiitit eli pintaloiset, bakteerit, sieni-infektiot). Hapella on puhdistava vaikutus ja lievittää hengitystä, kun taas suola stimuloi uutta limakalvojen muodostumista ja tukee siten patogeenien nujertamista kalan pinnalla. 

Sera Ectopuria voidaan siis käyttää stressin alentamiseen, tehostamaan muiden hoitoaineiden vaikutusta sekä jälkihoitona kuntoutukseen.

6 varastossa

Tuotetunnus (SKU): SE2320 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

Sera Ectopur kalojen itsehoitotuote stressin ehkäiseminen makeanveden akvaarioissa. Se on happea luovuttava suolaseos sairaan kalan hoitoa tehostamaan stressitapauksissa ja hoidon tehostamiseen sairauksissa.

Stressi lisää kalojen altistumista ektoparasiiteille, bakteereille ja homeille. Muiden muassa, stressin laukaisijoihin voi kuulua liian tiheä kalakanta, keskenään sopimattomien kalojen pitäminen yhdessä, vaihtelevat lämpötilat ja huonolaatuinen tai yksipuolinen ravinto. Sera Ectopur auttaa kalojasi tulemaan paremmin toimeen stressitilanteissa. Suolaliuoksesta liukenee puhdistettua happea. Tämä helpottaa kalojen toipumista ja edistää limakalvojen uudelleen kehittymistä. Hoitoaine kalojesi hyvinvointiin!

Jos kalat kärsivät ulkoisista iho- ja kidussairauksista, Sera Ectopurin samanaikainen käyttö voi huomattavasti edistää hoitoa tai jälkeenpäin käytettynä nopeuttaa toipumista. Infektoituneiden ja vaurioituneiden ihokerrostumien poistuminen helpottuu ja nopeutuu, aivan kuin ihonkuorinnassa.

LUE AINA PAKKAUKSEN OHJE VARMUUDEKSI!  (alkuperäisohje)

Uusi ohje netissä

Vanha ohje netissä (Fisutaren mielestä jopa selkeämpi ohje)

Käyttöohjeet:
Yksi tasa teelusikallinen 5 g Sera Ectopur jokaista 25 litraa vettä kohden stressitilanteessa, huonovointisuuteen, lääkkeiden tehostamiseen (jollei kuulu lääkkeen sisältöön) ja kuntoutukseen.

Annostusta voidaan säätää tilanteen mukaan. Erittäin korkeat suolapitoisuudet ns “suolakylvyt” järjestetään erikseen erillisessä astiassa. Älä ylitä kunkin kalalajin suolapitoisuuksien kestorajaa.

Säilytä huoneenlämmössä ja kuivana! Ei lasten eikä lemmikkien saataville!

Riittoisuus: 650 litraa

Lisätiedot

Paino 10 g (gramma)