Ale!

HUIPPUTARJOUS: Eheim ClassicLED daylight 740-825 mm (13 W) (NOUTOTUOTE)

99,00  79,00  sis. alv.

Eheim CassicLED  (740-825 mm) on hyvin sirorakenteinen ledvalaisin, joka joustaa erilaisille akvaarion pituuksille ja erilaisille akvaariotyypeille. Pieni energiankulutus, 13 W.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): A22968-2-1 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

EHEIM classicLED on helppo asentaa pidennettävällä kiinnityskannattimella. LED-valaisin soveltuu useimpiin akvaarioihin, joiden leveys on 740-825 mm. Se luo optimaalisen valaistuksen ja  säteen kulma on 120 °, joten se luo kattavan valon akvaarion pohjallekin hieman laajemmalle alueelle. Erittäin pienikokoinen ja erittäin ohut muotoilu sopii koteloihin ja sitä voidaan siksi käyttää useimmissa akvaarioissa.

EHEIM classicLED takaa kalojen ja kasvien terveellisen kasvun, kun päivänvalo on samanlainen kuin 6500 Kelvin. Vesi näyttää miellyttävän selkeältä katsojalle.

EHEIM classicLED: t ovat vedenpitäviä (IPx7) ja ne ovat erityisen turvallisia matalajänniteteknologian ansiosta, jonka keskimääräinen kestävyys on vähintään 35 000 tuntia

1000 lumen

Fisutar kommentoi

  • näppärä ja siro peli
  • strech-tyyppinen asennus akvaarion laidalle
  • adaptereilla saa T8/T5- valaisinrunkoon asennettua (Fisutareen tulee myöhemmin valikoimiin, lisävaruste)
  • kestää roiskevettä, mutta ei kestä vedenalle upotusta pidemmäksi aikaa tai asennusta (asenna siis vedenpinnan yläpuolelle)
  • testatuksen tuloksena jos vähänkin korkeampi akvaario (esim. 50 cm), niin rinnan kaksi samanpituista LEDIÄ. Hyvä yhdistelmä on daylight (päivänvalo) ja kasvivalo (plants)
  • oikeasti todella siro: helppo asentaa kaksi lediä akvaarion päälle (silti jää hyvin siro vaikutelma)
  • mukana virtajohto ja muuntaja, virtakatkaisijaa ei ole vaan kytkeminen suoraan ajastimeen