Ale!

HUIPPUTARJOUS: Fish Science Fish Treats with Algae (PÄIVÄYS 6/2021)

2,00 12,80  sis. alv.

Fish Science Fish Treats with Algae on tablettiruoka, joka asetetaan akvaarion lasiin kiinni. Loistava ruoka esimerkiksi malaweille, plekoille mutta myös kaikille muille levää syöville makean ja meriveden kaloille. Ruoka mahdollistaa kalojen luontaista, laiduntavaa ruokailukäytöstä. Sisältää runsaasti kalojen terveyttä edistäviä ainesosia kuten betaglutaaneja, valkosipuli ja omega-3 -öljyjä. Ruoassa on kalojen väritystä tehostavia ainesosia (spirulina, krilli).

Poista
Tuotetunnus (SKU): FS3-1-3 Osastot: , , , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

FishScience on brittiläinen, Practical Fishkeeping-lehden palkitsema kalanruokasarja. FishScience-ruoat ovat hyönteispohjaisia ruokia mahdollisimman vähäisellä määrällä ns. täyteaineita. Kukin ruoka on valmistettu ottaen huomioon sen mikä olisi kalaryhmän luontainen ruokavalio. Valmistusprosessi on mahdollisimman ekologinen; Ruoissa käytetyt hyönteiset ovat peräisin Hollannista missä ne kasvatetaan laboratorio-olosuhteissa. Hyönteisten ravinto on peräisin ruokateollisuuden ylijäämästä eli ns. hävikkiruoasta. Ruoat valmistetaan Euroopassa.

Ruokintaohjeet

Ruoki kalat 2-3 kertaa viikossa mahdollistaen näin vaihtelevan ruokavalion. Paina hellästi tabletti lasiin niin että se tarttuu. Jos ruokittavana on vain vähän kaloja, voit puolittaa tabletin.

Ravintoaineet

  • Proteiini 38%
  • Rasva 5%
  • Kuitu 4%
  • Tuhka 9%
  • Vesi 12%

Vitamiinit

A-vitamiini 22000 KY/kg,
D3-vitamiini 1200 KY/kg,
E-vitamiini 80mg/kg

Sisältö

Kasvisproteiinit, viljat, kala ja kalatuotteet, hiiva, spirulina (5%), nilviäiset, äyriäiset, kasvikset, zeoliitti, valkosipuli, kalaöljy, lesitiini, antioksidantit ja väriaineet.

 

 

Lisätiedot

Tilavuus

100 ml, 250 ml