Fish Science Granules 100 ml

6,80  sis. alv.

Tropical Granula Food on täydellinen hyönteispohjainen raeruoka useimmille kalalajeille. Se simuloi ruokavaliota jota kalat söisivät luonnossa. Ruoka on suunniteltu niin että kalojen on se helppo sulattaa. Hyvä ruokavalio on hyvän ja pitkän elämän edellytys. Ympäristöystävällinen valinta – sisältää tavanomaista vähemmän kalatuotteita. Ruoka myös tehostaa kalojen väritystä (paprika, krilli, spirulina).

Hitaasti uppoavat rakeet sopivat keskiveden ja pohjaveden kaloille, kuten esim. kiekkokaloille, lehtikaloille, ahvenille, barbeille, monneille ja aasianmutakaloille.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): A10026-1-2-1-1 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Kuvaus

FishScience on brittiläinen, Practical Fishkeeping-lehden palkitsema kalanruokasarja. FishScience-ruoat ovat hyönteispohjaisia ruokia mahdollisimman vähäisellä määrällä ns. täyteaineita. Kukin ruoka on valmistettu ottaen huomioon sen mikä olisi kalaryhmän luontainen ruokavalio. Valmistusprosessi on mahdollisimman ekologinen; Ruoissa käytetyt hyönteiset ovat peräisin Hollannista missä ne kasvatetaan laboratorio-olosuhteissa. Hyönteisten ravinto on peräisin ruokateollisuuden ylijäämästä eli ns. hävikkiruoasta. Ruoat valmistetaan Euroopassa.

Ruokintaohjeet

Ruoki kalat 1-2 kertaa päivässä. Annostele vain sen verran mitä kalat ehtivät syömään minuutissa. Liika ruoka / ylijäämäruoka kuormittaa akvaariota.

Ravintoaineet

  • Proteiini 46%
  • Rasva 6,5%
  • Kuitu 2%
  • Tuhka 6,5%
  • Vesi 8%

Vitamiinit

A-vitamiini 25500 KY/kg,
D3-vitamiini 1500 KY/kg,
C-vitamiini 450mg/kg,
E-vitamiini 100mg/kg

Sisältö

Hyönteiset, soijajauho, silli, vilja, hiiva, perunatärkkelys, kalahydrosylaatti, nilviäiset ja äyriäiset (krilli ja katkarapu), kasvikset (paprika, valkosipuli), kalaöljy, levä, lesitiini, antioksidantit ja väriaineet.

 

Lisätiedot

Tilavuus

100 ml, 250 ml