Fish Science Oak & Algae Wafers

6,90 9,90  sis. alv.

Oak & Algae Wafers on kiekkomainen pohjaruoka plekoille ja muille isoille levää syöville kaloille. Se simuloi ruokavaliota jota kalat söisivät luonnossa. Ruoka on suunniteltu niin että kalojen on se helppo sulattaa, siinä on tärkeää kuitua riittävästi. Sisältää paljon luonnollisia terveyttä edistäviä ainesosia, mm. betaglutaaneja, valkosipulia ja omega 3 -öljyjä.

Poista
Tuotetunnus (SKU): A10103-1-1-2 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

FishScience on brittiläinen, Practical Fishkeeping-lehden palkitsema kalanruokasarja. FishScience-ruoat ovat hyönteispohjaisia ruokia mahdollisimman vähäisellä määrällä ns. täyteaineita. Kukin ruoka on valmistettu ottaen huomioon sen mikä olisi kalaryhmän luontainen ruokavalio. Valmistusprosessi on mahdollisimman ekologinen; Ruoissa käytetyt hyönteiset ovat peräisin Hollannista missä ne kasvatetaan laboratorio-olosuhteissa. Hyönteisten ravinto on peräisin ruokateollisuuden ylijäämästä eli ns. hävikkiruoasta. Ruoat valmistetaan Euroopassa.

Ruoka ei hajoa joten se mahdollistaa luonnollisen syömistavan.

Ruokintaohjeet

Ruoki kalat 1-2 kertaa päivässä. Annostele vain sen verran mitä kalat ehtivät syömään 20 minuutissa. Liika ruoka / ylijäämäruoka kuormittaa akvaariota, joten jos ruokit vain pieniä kaloja, voit puolittaa ruokakiekot/-tabletit.

Ravintoaineet

  • Proteiini 38.3%
  • Rasva 3,7%
  • Kuitu 3,2%
  • Tuhka 13,4%
  • Vesi 8.2%

Vitamiinit

A-vitamiini 24000 KY/kg,
D3-vitamiini 1500 KY/kg,
C-vitamiini 420mg/kg,
E-vitamiini 100mg/kg

Sisältö

Kasvisproteiinit, viljat, hiiva, levä (spirulina ja kelppi 12%), kala ja kalatuotteet, kasvikset, tammen kaarna (3%), mineraalit, rosmariiniuute.

 

 

Lisätiedot

Tilavuus

100 ml, 250 ml