Fish Science Tropical fish Micro Granules (100 ml)

6,99  sis. alv.

Betta Granules on täydellinen kalanruoka taistelukaloille. Se jäljittelee taistelukalojen luonnollista ruokavaliota. Pienet, 0,5 mm kelluvat rakeet ovat helposti kalan syötävissä ja helpposti sulavia. Ruoassa on paljon luonnollisia terveyttä edistäviä sekä väritystä tehostavia (spirulina, paprika, porkkana ja katkarapu) ainesosia.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): A10026-1-2-1 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

FishScience on brittiläinen, Practical Fishkeeping-lehden palkitsema kalanruokasarja. FishScience-ruoat ovat hyönteispohjaisia ruokia mahdollisimman vähäisellä määrällä ns. täyteaineita. Kukin ruoka on valmistettu ottaen huomioon sen mikä olisi kalaryhmän luontainen ruokavalio. Valmistusprosessi on mahdollisimman ekologinen; Ruoissa käytetyt hyönteiset ovat peräisin Hollannista missä ne kasvatetaan laboratorio-olosuhteissa. Hyönteisten ravinto on peräisin ruokateollisuuden ylijäämästä eli ns. hävikkiruoasta. Ruoat valmistetaan Euroopassa.

Micro Granules on täydellinen raeruoka kaikille pienille akvaariokaloille. Se simuloi ruokavaliota jota kalat söisivät luonnossa. Hitaasti uppoavat pienet rakeet sopivat hyvin tetroille, miljoonakaloille ja kaikille pienille trooppisille kaloille. Ruoka on suunniteltu niin että kalojen on se helppo sulattaa. Hyvä ruokavalio on hyvän ja pitkän elämän edellytys. Ruoassa on paljon luonnollisia terveyttä edistäviä ainesosia, mm. betaglutaaneja, valkosipulia ja omega 3 -öljyjä. Ruoka myös tehostaa kalojen väritystä (parika, krilli, spirulina). Ympäristöystävällinen – vähemmän kalaperäisiä tuotteita.

Ruokintaohjeet

Ruoki kalat 1-2 kertaa päivässä. Annostele vain sen verran mitä kalat ehtivät syömään minuutissa. Liika ruoka / ylijäämäruoka kuormittaa akvaariota.

Ravintoaineet

  • Proteiini 46%
  • Rasva 6,5%
  • Kuitu 2%
  • Tuhka 6,5%
  • Vesi 8%

Vitamiinit

A-vitamiini 25000 KY/kg,
D3-vitamiini 1500 KY/kg,
C-vitamiini 450mg/kg,
E-vitamiini 100mg/kg

Sisältö

Vilja, hyönteiset, kala, soijajauho, hiiva, perunatärkkelys, kalahydrosylaatti, nilviäiset ja äyriäiset, kasvikset, kalaöljy, levä, lesitiini, antioksidantit ja väriaineet.