Fish Science Worm Pellets, 1mm

6,90 11,30  sis. alv.

Fish Science Worm Pellets on matopohjainen (yli 40 % erilaisia matoja!) ekologisesti valmistettu kalojen luontaista ravintoa jäljittelevä huippu luokan raaka-aineista valmisettu maittava hitaasti uppoava raemainen pelletti erityisesti keski- ja pohjaveden kaloille. Palkittu ruokasarja!

Poista
Tuotetunnus (SKU): FT1 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

FishScience on brittiläinen, Practical Fishkeeping-lehden palkitsema kalanruokasarja. FishScience-ruoat ovat hyönteispohjaisia ruokia mahdollisimman vähäisellä määrällä ns. täyteaineita. Kukin ruoka on valmistettu kalaryhmän luontaisen ruokavalion pohjalta. Valmistusprosessi on mahdollisimman ekologinen; Ruoissa käytetyt hyönteiset ovat peräisin Hollannista missä ne kasvatetaan laboratorio-olosuhteissa. Hyönteisten ravinto on peräisin ruokateollisuuden ylijäämästä eli ns. hävikkiruoasta. Ruoat valmistetaan Euroopassa.

Worm Pellets on luontainen matopohjainen ruoka joka sopii useille keskiveden ja pohjaveden kaloille. Se simuloi ruokavaliota jota kalat söisivät luonnossa. Ruoka on suunniteltu niin että kalojen on se helppo sulattaa. Sen uniikki resepti koostuu useista erilaisista madoista ja toukista (bloodworm, kastemato, jauhomato, silkkiperhosen toukka) sisältäen yli 40% näitä. Pelletit ovat 1mm hitaasti vajoavia rakeita. Hyvä ruokavalio on hyvän ja pitkän elämän edellytys. Ruoassa on paljon luonnollisia terveyttä edistäviä ja väritystä tehostavia ainesosia.

Ruokintaohjeet

Ruoki kalat 1-2 kertaa päivässä. Annostele vain sen verran mitä kalat ehtivät syömään minuutissa. Liika ruoka / ylijäämäruoka kuormittaa akvaariota.

Ravintoaineet

  • Proteiini 44%
  • Rasva 6,5%
  • Kuitu 2%
  • Tuhka 10,5%
  • Vesi 8%

Vitamiinit

A-vitamiini 15,500 KY/kg,
D3-vitamiini 900 KY/kg,
C-vitamiini 260mg/kg,
E-vitamiini 65mg/kg

Sisältö

Madot ja toukat, silli, vilja, kalahydrosylaatti, hiiva, peruna, mineraalit, levä, lesitiini, antioksidantit ja väriaineet.

Fisutar kommentoi

  • pienirakeinen, joten suhteellisen pienillekin kaloille ok
  • todella maittava: kaikki akvaariokalat söivät himoiten, jopa plekot ja muut pohjakalat villiintyivät, keskiveden kalat suhailivat ja napsivat herkkupaloja
  • toki ihan kasvissyöjille en perusruokana antaisi
  • vaikuttaa hyvin laadukkaalle kalaruoalle

Lisätiedot

Tilavuus

100 ml, 250 ml

Saatat myös pitää...