Sera Fishtamin 15 ml

7,50  sis. alv.

Sera Fishtamin on täydentävä ravintovalmiste, joka koostuu huolellisesti valmistetusta, emulgoidusta monivitamiinivalmisteesta kaikille makean ja meriveden kaloille.

Se täydentää tehokkaasti ja turvallisesti kaikki välttämättömät vitamiinit. Voidaan imeyttää ruokaan tai lisätä veteen. Kalojen taudinkestävyys, terveydentila ja elinvoima lisääntyvät. Erityisen hyödyllinen stressitilanteissa, sairaille kaloille, kasvaville poikasille sekä kudetukseen.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): SE2710 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

Sera Fishtamin sisältää vitamiineja ja on täydennysravintoa makean- ja meriveden trooppisille kaloille. Nestemäinen, emulsioitu multivitamiinitiiviste lisää kaikki olennaiset vitamiinit ruokavalioon tehokkaasti ja turvallisesti. Estää puutostiloja. Lisää vastustuskykyä tauteja vastaan. Kala tarvitsee vitamiineja moneen tarkoitukseen kuten esimerkiksi: A-vitamiini vaikuttaa näkökykyyn, B-vitamiinit vaikuttavat monin tavoin aineenvaihduntaan, C- ja E-vitamiinit toimivat radikaalienpoistajina ja D-vitamiini vaikuttaa kalsium-aineenvaihdunnassa.

LUE AINA PAKKAUKSEN OHJEET HUOLELLA VARMUUDEKSI!

Seran nettiohjeet

Ruokintaohjeita: Ravista hyvin ennen käyttöä!

  • Tiputa 2 – 3 tippaa viikoittain (normaalisti varustettuun keskikokoiseen akvaarioon) ruokaan, anna imeytyä hetken ja sitten syötä heti. Käytä säännöllisenä lisänä ruokavalioon.
  • Tiputa 2 – 3 tippaa päivittäin ruokaan vahvistukseksi stressaavissa olosuhteissa (esim. kalojen siirto, akvaarion huoltotoimenpiteet, aluetaistelut, lämpötilanmuutokset) tai tukitoimena kalan sairastuttua. Jos kala ei enää syö, lisää 6 – 7 tippaa jokaista akvaarion 50 vesilitraa kohden.

Huomaa: Lisää sera Fishtaminia suoraan akvaarion veteen vain illalla kun olet sammuttanut valot, koska vitamiinit ovat herkkiä valolle.

  • Jäätyneen ruoan vitaminointi: Lisää 2 – 3 tippaa annokseen (noin 1 ruokalusikallinen) sera Fishtaminia sulattamisen aikana, anna vettyä hieman ja sitten anna ruoka välittömästi.
  • Artemia naupliustoukkien vitaminointi: Joka toinen päivä lisää 5 tippaa per 100 ml suolavettä kasvatusaltaassa 30 – 60 minuuttia ennen toukkien syöttämistä.
  • Ennen synnytystä ja siitä seuraavat 10 pävää: Lisää joka toinen päivä 4 – 6 tippaa ruokaan, anna vettyä hetken ja sitten ruoki välittömästi.
  • Kasvaville kalanpoikasille: Lisää joka toinen päivä 1 – 5 tippaa (riippuen kalojen ja ruoan määrästä) sera Microniin, sera Vipan Babyyn tai sera Vipagran Babyyn. Sekoita hetken ja laita ruokatahna kasvatusaltaaseen.

Koostumus: vesi, vitamiiniseos. Lisäaineet per litra: Vitamiinit ja provitamiinit: Vit. A 545.000 IU, Vit. B1 2.000 mg, Vit. B2 1.500 mg, Vit. B6 2.000 mg, Vit. B12 2 mg, Vit. C 55.000 mg, Vit. D3 100.000 IU, Vit. E 4.700 mg, Vit. K 510 mg, Kalsium-D-pantotenaatti 5.000 mg, Foolihappo 480 mg, Nikotiiniamidi 10.000 mg.

Säilytä viileässä ja pimeässä paikassa! Ei lasten eikä lemmikkien saataville! Ei saa käyttää elintarvikkeiksi tarkoitetuille eläimille!

Fisutaren kommentit:

Sisäktää myös rasvaliukoisia vitamiineja, joten ei kannata annostella ”överinä”.