Sera Florena 100 ml

3,90  sis. alv.

Nestemäinen hoitotuote upeille vesikasveille

  • Perushoito
  • sisältää mineraaleja ja hivenaineita kasveille
  • UV-stabiili

Sera Florena on ihanteellinen hoitotuote vesikasveille, jotka ottavat ravinteensa pääasiassa lehtien kautta.

Vesikasvit ovat erittäin tärkeitä akvaarioissa, koska ne vähentävät vedestä epäpuhtauksia ja käyttävät ravinteita, joka osaltaa vähentää levien kasvua. Sera Florena tarjoaa vesikasveille kaikki tärkeät mineraalit ja hivenaineet terveelle ja värikäiselle kasvulle, jotta he voivat täyttää tämän tärkeän tehtävän. Vajeet vältetään siten, että vettä ei rasittaa ylimääräisiä ravintoaineita.

Lisäksi uusi parannettu koostumus sisältää innovatiivisia, erityisen vakaita rautakomplekseja, jotka ovat jopa käytettävissä, kun UV-C on käytössä päivittäin. Tämä tuote ei sisällä nitraattia eikä fosfaattia. Kaikki selkärangattomat sietävät sitä hyvin.

Sera Florenen ja Sera florenette -yhdistelmän yhdistelmä on täysin tasapainoinen ja täyttää kaikki eri kasvien vaatimukset.

4 varastossa

Tuotetunnus (SKU): SE3240 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Akvaariokasvien optimaalinen kasvu edellyttää kakkien tarpeellisten ravinteiden saatavuutta riittävässä ja tasapainoisessa määrissä. Kasvu tyrehtyy, jos yksikin ainesosa puuttuu. Tämän seurauksena ravinteita jää yli ei-toivottujen levien käytettäväksi. Sera perushoitoaine kaikille akvaariokasveille koostuu Sera Florenasta ja Sera Florenettesta, joka on ihantellinen yhdistelmä akvaariokasveille. Sera Florena imeytyy pääasiallisesti lehtien kautta ja erityisesti varmistaa vihreän loistavan lehtienkasvun. Sera Florenette hoitotabletit vapauttavat juurille ravinteet täsmällisellä tavalla ja takaavat vahvan kasvuston. Uudet Sera-perushoitotuotteet tuovat kasveille tärkeitä mineraaleja kuten kaliumia, hivenaineita, kuten esimerkiksi mangangania, mutta myös UV-resitanttia rautaa, joka säilyy kasvien käytettävissä pidempään, jopa akvaarioissa, joissa käytetään UVC:tä.

Suositeltava annostus:

TUOTTEEN PAKKAUSSELOSTE KANATTAA LUKEA VARMUUDEKSI AINA!

Seran ohje netissä

Sera florena: Annostele 5 ml* jokaista 20 litraa akvaariovettä kohden kerran viikossa tai tarpeen mukaan.

  • 1 korkillinen (10 ml) ulkopuolisen uurteen yläosaan (tarkoittaa kierrekorkkia, ei ulompaa suojasäiliötä)

Sera florenette: Paina 1 tabletti sera florenettea jokaista 20 vesilitraa kohden pohjahiekkaan juurten lähelle joka toinen viikko (voit myös murtaa tabletin ja annostella palaset). Näin voit optimoida kasvien ravinnonsaannin. Ei lasten eikä lemmikkien saataville!

Riittoisuus: 400 litraa