Sera Florenette 24 tablettia

5,30  sis. alv.

Sera Florenette on ihanteellinen hoitotuote vesikasveille, jotka ottavat ravinteita pääasiassa juurien kautta.

Pohjatabletti antaa vesikasveille kaikki tärkeät mineraalit ja hivenaineet terveelliseen ja värikkääseen kasvuun. Pohjatabletit takaavat kestävän ravinteiden saannin, myös erityisesti usein rajoittavan raudan suhteen. Tehokas luontainen kasvun tehostaja takaa tehokkaan kasvien kasvun, joka muun muassa helpottaa käynnistysvaihetta.

Tämä tuote ei sisällä nitraattia eikä fosfaattia. Kaikki selkärangattomat sietävät sitä hyvin. Levällä ei ole mahdollisuutta lisääntyä vesikasvien hyvän kasvun vuoksi.

Sera florenette- ja sera florena  -yhdistelmä on täysin tasapainoinen ja täyttää kaikki erilaisten vesikasvilajien vaatimukset.

3 varastossa

Tuotetunnus (SKU): SE3320 Osasto:

Kuvaus

Akvaariokasvien optimaalinen kasvu edellyttää kakkien tarpeellisten ravinteiden saatavuutta riittävässä ja tasapainoisessa määrissä. Kasvu tyrehtyy, jos yksikin ainesosa puuttuu. Tämän seurauksena ravinteita jää yli ei-toivottujen levien käytettäväksi. Sera perushoitoaine kaikille akvaariokasveille koostuu Sera Florenasta ja Sera Florenettesta, joka on ihantellinen yhdistelmä akvaariokasveille. Sera Florena imeytyy pääasiallisesti lehtien kautta ja erityisesti varmistaa vihreän loistavan lehtienkasvun. Sera Florenette hoitotabletit vapauttavat juurille ravinteet täsmällisellä tavalla ja takaavat vahvan kasvuston. Uudet Sera-perushoitotuotteet tuovat kasveille tärkeitä mineraaleja kuten kaliumia, hivenaineita, kuten esimerkiksi mangangania, mutta myös UV-resitanttia rautaa, joka säilyy kasvien käytettävissä pidempään, jopa akvaarioissa, joissa käytetään UVC:tä.

Suositeltava annostus:

TUOTTEEN PAKKAUSSELOSTE KANATTAA LUKEA VARMUUDEKSI AINA!

Seran ohje netissä

Sera florenette: Paina 1 tabletti sera florenettea jokaista 20 vesilitraa kohden pohjahiekkaan juurten lähelle joka toinen viikko (voit myös murtaa tabletin ja annostella palaset). Näin voit optimoida kasvien ravinnonsaannin. Ei lasten eikä lemmikkien saataville!

Sera florena: Annostele 5 ml* jokaista 20 litraa akvaariovettä kohden kerran viikossa tai tarpeen mukaan.

  • 1 korkillinen (10 ml) ulkopuolisen uurteen yläosaan

Riittoisuus: n. 480 litraa

Saatat myös pitää...