Ale!

Hobby Catappa -kuori (11 x 0,5 cm)

8,39  sis. alv.

Nano Catappa -kuori edistävää kaloista sukarapuihin niiden hyvinvointia ja vähentävät stressiä. ”Tujumpaa”/tehokkaampaa kuin cappapa-lehdet.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): D943348 Osastot: , , , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Catappan lehdet ja kuoret on jo pitkään käytetty Aasian maiden akvaarioissa. Eri kaloja ja muita eläimiä, kuten taistelukala, kiekkokalat, sukaravut, plekojen omistajat ja kasvattajat käyttävät lehtiä ja kuorta bakteerien aiheuttamien sairauksien hoitoon ja parantavat myös kalojen vammoja, kuten puremia tai kuljetushaavoita. Haavan infektioiden riski pienenee voimakkaasti, kun meidän katappa-lehtiä ja katappa-kuoripaloja käytetään.

Catappa-kuoren vaikutus on samanlainen kuin katappa-lehden, mutta huomattavasti vahvempi.

Käsitellyt humihappo- ja parkitusaineet vahvistavat kalan limakalvoja ja tekevät bakteeripatogeenien vaikeaksi läpäistä tämän suojan. Samoin kuoren palat edistävät kalan lisääntymistä. Toisaalta ne vähentävät sienten aiheuttamaa kudun homehtumista. Yhdistettä estävät myös sinilevien (sinileväkukinnat) kasvun. On myös huomattavaa, että akvaariolle hyödylliset bakteerit eivät ole todistettavasti heikentyneet.

Kalaa kuljetettaessa on erittäin suositeltavaa lisätä pieni katapaparun tai catappa-lehden palan käytetylle vedelle. Tämä vähentää merkittävästi eläinten herkkyyttä ja stressiä bakteerien suurista pitoisuuksista.

Voit myös kunnostaa makeaa vettä meidän katappa kuoren paloja ennen kuin teet veden muutoksen. Tämä auttaa vähentämään rasitusta kalastasi.
Vapauttamalla humiinihappoja ja parkitusaineita, katappa kuori luo luonnollisen ympäristön ja lisää akvaariosi asukkaiden elinvoimaa ja hyvinvointia.

Käyttö:Laita kuori suoraan suoraan akvaarioon. Yksi pala catappa-kuoresta riittää n. 100 l vettä. Kuori vajoaa akvaarion pohjaan vähän ajan päästä. Jos tarvitset nopeasti vaikuttavien ainesosien hävittämistä, infusoi katappa kuori nopeasti kuumassa vedessä. Tavallisesti katappa-kuoren aktiiviset aineet vapautuvat veteen n. 3 viikkoa. Tämän jälkeen voit tuoda tuoretta kappaletta akvaarioon. Käytetty katappa kuori voi jäädä akvaarioon ruoaksi tai piilopaikana äyriäisille ja katkarapuille tai se voidaan hävittää. Jos käytät katappa-kuorta katappa-lehtien lisäksi, huomioi tämä annostuksessa. Catappa-kuori voidaan säilyttää määrätyn ajan, jos sitä säilytetään kuivassa paikassa.

Saatat myös pitää...