Hobby Nano Catappa -lehdet (12 kpl)

7,95  sis. alv.

Nano Catappa -lehdet edistävät kaloista sukarapuihin niiden hyvinvointia ja vähentävät stressiä.

2 varastossa

Tuotetunnus (SKU): D943346 Osastot: , , , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Catappan lehdet ja kuoret on jo pitkään käytetty Aasian maiden akvaarioissa. Eri kaloja ja muita eläimiä, kuten taistelukala, kiekkokalat, sukaravut, plekojen omistajat ja kasvattajat käyttävät lehtiä ja kuorta bakteerien aiheuttamien sairauksien hoitoon ja parantavat myös kalojen vammoja, kuten puremia tai kuljetushaavoita. Haavan infektioiden riski pienenee voimakkaasti, kun meidän katappa-lehtiä ja katappa-kuoripaloja käytetään.

Catappa-kuoren vaikutus on samanlainen kuin katappa-lehden, mutta huomattavasti vahvempi.

Käsitellyt humihappo- ja parkitusaineet vahvistavat kalan limakalvoja ja tekevät bakteeripatogeenien vaikeaksi läpäistä tämän suojan. Samoin kuoren palat edistävät kalan lisääntymistä. Toisaalta ne vähentävät sienten aiheuttamaa kudun homehtumista. Yhdistettä estävät myös sinilevien (sinileväkukinnat) kasvun. On myös huomattavaa, että akvaariolle hyödylliset bakteerit eivät ole todistettavasti heikentyneet.

Kalaa kuljetettaessa on erittäin suositeltavaa lisätä pieni katapaparun tai catappa-lehden palan käytetylle vedelle. Tämä vähentää merkittävästi eläinten herkkyyttä ja stressiä bakteerien suurista pitoisuuksista.

Voit myös kunnostaa makeaa vettä meidän katappa kuoren paloja ennen kuin teet veden muutoksen. Tämä auttaa vähentämään rasitusta kalastasi.
Vapauttamalla humiinihappoja ja parkitusaineita, katappa kuori luo luonnollisen ympäristön ja lisää akvaariosi asukkaiden elinvoimaa ja hyvinvointia.

Käyttö: Laita lehti suoraan akvaarioveteen, yksi lehti riittää 30 – 50 litraan , 24 – 48 tunnissa  leijuu akvaarion pohjalle. Siellä ne vapauttavat aineosansa veteen noin 14 päivän ajan. Sitten voit tuoda tuoreita lehtiä akvaarioon. Vanha lehti voi olla lisäravinto ravuille ja sukaravuille akvaariossa tai voit poistaa sen akvaariosta. Lehdet säilyvät ”ikuisesti” kuivassa säilytyksessä. Koska se on puhdasta luonnontuotetta, voi olla muodon, värin ja koon poikkeamia

Saatat myös pitää...