Hobby silikoni, musta 75 g

12,20  sis. alv.

Erittäin joustava silikoni akvaarioille ja terraarioillelle. Pitkäikäinen ja kestävä, myös ilmakehän korroosiota kestävä ja UV- ja lämpötilansuojattu (-14-+100 °C). Makeaan ja meriveteen.

1 varastossa

Tuotetunnus (SKU): D970058 Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

HOBBY-silikoniliimaa käytetään korjaamaan vuotava akvaario, yhdistämään lasilevyjä ja tiivistämään liitoksia ja halkeamia.  HOBBY-silikoniliima on erityisen suositeltava myös koristeiden ja luolien silikoonaamiseen.

Käyttöohje

Avaa putki, puhkaise suojamembraani (kannattaa katsoa käyttöohjeen kuva), asenna suutin ja katkaise tarvittava suutinleveys. Pursota. Silikonia ei saa venyttää.

Varmista, että pinnat ovat täysin kuivat ja rasva sekä lika ovat poissa. Poista kaikki vanhat silikonit ennen liiman levittämistä. Silikonia voit levittää kostutetulla sormella (varo pesuaineen käyttöä, sillä akvaariossa se on myrkkyä). Silikoniliima kuivuu 24 tunnin kuluessa. Lasisäiliöt pitäisi kuitenkin antaa kuivua ainakin 2 – 3 vuorokautta ja huuhdellaan perusteellisesti ennen käyttöä.

Poista liika liimaa käyttäen partakoneen terää. Käsittele varoen! Jos liima joutuu kosketuksiin silmien kanssa, huuhtele silmät välittömästi vedessä! Pitää poissa lasten ulottuvilta!

Fisutar kommentoi

  • itse en käyttäisi levittämiseen pesuainetta, onhan se kaloille myrkky (vaan sormi vedellä kasteltuna) tai puhdas esim. jäätelötikku (huom. ei likaa/rasvaa/epäpuhtauksia)
  • kuivumisajan suhteen olisin tarkka, että varmasti on kuiva. Jos olet pystyttämässä akvaariota, niin en ehkä itse luottaisi vielä 2-3 vuorokauteen ja kuivumiseen vaikuttaa toki myös silikonin paksuus ja kuivusmislämpötila- ja kosteus.
  • muista huuhdella akvaario ennen käyttöä
  • ”koeponnista” tuotoksesi tarkkailun alla ja valvotusti (akvaario täyteen vettä ilman sisuskaluja)