Ale!

HS aqua Oak Bark Extract

7,90 14,90  sis. alv.

HS aqua Oak Extractia käytetään alentamaan pH-tasoja. Samalla humushapot suojaavat kalojen herkkää limakalvoa haitallisilta ympäristövaikutuksilta. HS aqua Oak Extract sopii ihanteellisesti trooppisen pehmeän veden alueilta peräisin oleville kaloille. HS aqua Oak Extract on Discus -harrastajien suosikki.
Tuotetunnus (SKU): A11323-1 Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

HUOM! ANNOSTELU ON MOLEMMISSA PAKKAUSKOOSSA ERI! FISUTAR OTAKSUU, ETTÄ TÄMÄ ON PAINOVIRHE! SIKSI ANNOSTELE ENSIN MIEDOMMAN OHJEEN MUKAAN, OLE VAROVAINEN JA MITTAA ENNEN JA JÄLKEEN ANNOSTELUN KH/PH. (Jälkeen-mittaus tehtävä niin, että tuote ehtii vaikuttaa hyvin eli esim. heti ja sitten parin tunnin päästä). MITTAUS TIPPATESTILLÄ, että on luotettava!

KUN KH ON MATALA: PH VOI HELPOSTI ROMAHTAA JA OLTAVA VAROVAINEN!

HS aqua Oak Bark Extract on luonnollinen valmiste, joka alentaa akvaarioveden pH- ja KH-arvoa. HS aqua Oak Extract on ihanteellinen trooppisten pehmeiden vesialueiden kaloille. Erityisesti kiekon harrastajat arvostavat HS aqua Oak Extractia. pH:ta ja KH:ta alentavien ominaisuuksiensa lisäksi HS aqua Oak Bark Extractilla on desinfioiva vaikutus ja se suojaa kalan herkkää limakerrosta bakteereilta ja viruksilta.

HS aqua Oak Bark Extract on ihanteellinen kalojen pitämiseen pehmeässä happamassa vedessä. Tällaiset kalat vaativat yleensä pH-arvon välillä 6-7. Vain harvoissa tapauksissa kalat tarvitsevat pH-arvoa alle 6. Käyttämällä HS aqua Oak Bark Extract -uutetta ei pelkästään pH-arvo laske, vaan myös KH-arvo laskee.

pH-arvo ja KH-arvo liittyvät selvästi toisiinsa. pH-arvoa on mahdotonta alentaa muuttamatta myös KH-arvoa. Vain KH-arvolla alle 3 voidaan normaaliolosuhteissa asettaa pH-arvo alle 7. Vedessä, jossa on korkea KH-arvo, joudutaan käyttämään enemmän HS aqua -tammen kuoriuutetta kuin vedessä, jonka KH-arvo on alhainen. KH-arvo on laskenut riittävästi.

Erittäin kovassa vedessä tai ainakin vedessä, jonka KH-arvo on korkea (yli 7), on helpompi pehmentää vesi ensin käänteisosmoosilaitteella. Tämä on laite, joka ei ainoastaan ​​poista KH-arvoa kokonaan, vaan myös lähes kaikki mineraalit. Valmistettu osmoosivesi on tietysti sekoitettava vesijohtoveteen oikean GH- ja KH-arvon asettamiseksi. Tämän jälkeen pH-arvoa voidaan helposti säätää pienillä määrillä HS aqua Oak Bark Extract -uutetta.

Tuotetiedot

HS aqua-tammiuutetta käytetään alentamaan pH-tasoja. Samalla humiinihapot suojaavat kalasi herkkää limakerrosta haitallisilta ympäristövaikutuksilta. HS-aqua-tammiuute on ihanteellinen trooppisilta pehmeiltä vesialueilta peräisin oleville kaloille. HS aqua tammiuute on erityinen suosikki Discus-harrastajien keskuudessa.

 

Annostelu:

350 ml annostelu

Mittaa pH ja KH-arvoja ennen tuotteen lisäämistä ja 30 minuuttia annostelun jälkeen. Lisää kerran päivässä maksimissaan 10 ml/40 litraa akvaariovettä. Uusi annostus joka päivä kunnes päästy tavoitearvoihin. Älä yliannostele. Vältä iho-, suu- ja silmäkontaktia, Säilytä pois lasten ja lemmikkien ulottuvista.

150 ml annostelu

Mittaa pH ja KH-arvoja ennen tuotteen lisäämistä ja 30 minuuttia annostelun jälkeen. Lisää kerran päivässä maksimissaan 10 ml/100 litraa akvaariovettä. Uusi annostus joka päivä kunnes päästy tavoitearvoihin. Älä yliannostele. Vältä iho-, suu- ja silmäkontaktia, Säilytä pois lasten ja lemmikkien ulottuvista.

Riittoisuus:

350  ml: 1400 litraa

150 ml: 1500 litraa

Fisutar kommentoi

  • käsittääkseni sama annostelu molemmissa koossa 150/350 ml: kuitenkin annosteluohje on eri. Kuitenkin annostelumäärä riippuu lähtötasosta ja tavoitetasosta.
  • huomioisin vedenvaihdon annostelun suhteen, jos esim. vaihtaisin vettä 50% joka viikko…

 

Lisätiedot

Koko

150 ml, 350 ml

Saatat myös pitää...