JBL Aradol Plus 250 (100 ml)

14,80  sis. alv.

JBL Aradol Plus on tehokas itsehoitotuote kalatäin (Argulus), ankkurimadon (Lernaea) hoitoon, kidustäi (Ergasilus jne.) ja muut loisäyriäiset, akvaariokaloissa makeassa vedessä ja suolavedessä.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): SE2130-2-1-1 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Hoitoaine ei tappaa loista, mutta estää sen lisääntymistä (estää kitiinikuoren kehittymisen). Patogeeni kuolee sitten.

Sisältö: 1 pakkaus Aradol Plus 250, 100 ml. Soveltuu akvaarioille max. 500 l (huomaa, että joudut toistamaan hoidon, eli kts. alla riittoisuus).

Toistuvaan käyttöön/hoitokuuri max. 250 l. Käyttö: 1. päivä: 10 ml / 50 l vettä. 8. päivä: 50% vedenvaihto. 14. päivä: 10 ml / 50 l vettä

Vaikuttava aine: 100 ml liuos sisältää diflubentsuronia 164 mg

Kalatäin tartuttamat kalat muuttuvat araksi, käyttäytyvät epänormaalisti – etenkin yöllä hyppäämällä – ja yritä hieroa kiviä. Kalatäiden puremat voivat aiheuttaa tulehtuneita pisteitä iholla. Kalatäit voidaan tunnistaa paljain silmin kynnen muotoiseksi loiseksi 4 – 12 mm.

Ankkurimato on selvästi tunnistettavissa valkeahkosta pitkänomaisesta sauvan tai oksan muotoisesta muodostelmasta, jossa on kaksi pitkää munasäkkiä. Pää on kalakalan ihon sisässä uppoutuneena, missä se aiheuttaa tulehduksia. Ankkurimato tuhoaa myös usein kiduksia ja vaikeuttaa kalan hengitystä. Se myös altistaa toissijaisille tulehduksille.

Vasta-aiheet: ei tiedossa

Varoitus: on tehoton veden lämpötiloissa alle 18 ° C, joten sitä tulisi käyttää vain yli 18 ° C: n lämpötilassa. Älä käytä selkärangattomien (korallit, kotilot, äyriäiset, äyriäiset jne.) kanssa (suolainen/makea vesi).

Ankkurimatoja vastaan ​​toteutettavat toimenpiteet ovat suositeltavia vain, jos pystyt löytämään yksi tai kaksi matoa kalaa kohti. Vakavasti saastuneet kalat pitäisi hoitaa eutanasian keinoin asianmukaisesti. Hyvin vakavassa tartunnassa ankkurimato on ihossa syvällä ja hoitoaineen tuhotessa sen, aiheuttaa kalaan toissijaisen myrkytyksen.

Haitalliset reaktiot: Ei tiedossa. Jos havaitset haitallisia reaktioita kaloissasi, ilmoita myyjälle.

Käyttö: Ennen käyttöä aktiivinen hiili tulisi poistaa suodattimesta, UV-C-laitteet ja CO2-lannoitus tulisi ottaa pois päältä, ja suolavedessä rasvanpoistimet ja otsoninpoistimet on kytkettävä pois päältä pois lisäksi. 50% vedestä tulisi vaihtaa ennen hoitoa. Ilmasta hyvin akvaario hoidon aikana.

Lääkkeet tulisi yleensä lisätä aamulla ja havaitut eläimet.

Annostus ja käytön kesto:
Ravista pulloa hyvin minuutin ajan.
Päivä 1: 10 ml / 50 l vettä.
Päivä 8: Vaihda 50% vedestä.
Päivä 14: 10 ml / 50 litraa vettä.
Hoito saadaan päätökseen 22. päivänä.

Ruokinta hoidon aikana: Älä ruoki kaloja 3 päivän ajan hoidon aloittamisen jälkeen. Voit jatkaa ruokintaa alennetulla annoksella ruokamäärä 4. päivästä alkaen.
Suodatus hoidon aikana: Biologisesti vahvat aktiiviset suodattimet joita ei ole puhdistettu pitkään aikaan, saattaa inaktivoi lääkitys osittain. Siksi suosittelemme
puhdista suodatin ennen käyttöä. Mitä tehdä yliannostuksen, keskeytyksen tai keskeyttämisen tapauksessa: Jos havaitaan yliannos, puolet vedestä on vaihdettava.

Käsittelyn jälkeen: Suodata aktiivihiilellä 24 tunnin ajan hoidon jälkeen lääkityksen jäännösjäämien poistamiseksi. Aktiivihiili on hävitettävä asianmukaisesti jälkikäteen. Bakteerien aloittajien lisääminen tankkiveteen auttaa korvaamaan vaurioituneet puhdistusbakteerit. Tarkista ammonium / ammoniakin ja nitriitin pitoisuudet päivittäin hoidon aikana ja ensimmäiset päivät hoidon päättymisen jälkeen

Englanninkieliset ohjeet

Fisutar kommentoi

  • vaikuttaa hitaahkosti, koska estää loisen kitiinikuoren kehittymisen ja sitä kautta estää lisääntymisen ja loinen kuolee hitaasti
  • tämän vaikuttavaa ainetta käytetään myös esim. Camacellissä yhtenä vaikuttavana aineena tehostamaan kidusmatojen ja sisäloismatojen tuhoamista
  • koskee enemmän lammikkokalataustaisia/(villejä) kaloja akvaariossa