JBL Artemio Mix 230 g

10,99  sis. alv.

Valmis seos artemian munia ja suolaa artemian kasvatukseen.

1 varastossa

Tuotetunnus (SKU): AS128487 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

JBL Artemio Mix on käyttövalmis seos elävän artemian kasvatukseen esimerkiksi kalanpoikasille. Seos koostuu artemian munista ja erityisestä suolasta. Erityissuola sisältää myös mikrolevää.

Käyttöohjeet: Lisää JBL Artemio Mixiä 3 tasaista mittalusikallista (mukana pakkauksessa, 5 ml mittalusikka) 0,5 litraan vesijohtovettä ja ilmasta voimakkaasti astiassa (läpinäkyvä pullo tai muu astia). Artemia kuoriutuu 24-36 tunnin kulutua.

Lisäohjeita

Veden lämpötila 25 ° C on ihanteellinen haudontaan. Huoneenlämpötilassa (vastaa veden lämpötilaa noin 20-21 ° C) se kestää jopa 36 tuntia . Lisävalonlähde käymisen alkaessa voi huomattavasti kasvattaa siitosmäärää.

Planktonaaliset levät soveltuvat erinomaisesti toukkien kasvatukseen. ArtemioFluid sisältää suspensiona erittäin hienoa levää, jonka toukat hyväksyvät ravinnon korvikkeena. Suosittelemme lämpimää valoa. Jos valoa ei ole, varsinkin talvella, saatat haluta antaa lisää valaistusta esim. käyttämällä energiansäästölamppua.

JBL:n mukaan varsinainen kuoriutumisnopeus on melko vakio huonelämpötiloissa, noin 90% munien osalta. Aika vaihtelee valtavasti, vaihtelee 16 tunnista lämpötilassa 28 ° C – 36 h 20-21 ° C: ssa. Aika kun lämpötila laskee alle 20 ° C: een, se myös laskee ja melko nopeasti. Tulokset ovat parasta noin. 25 ° C.

Fisutar kommentoi

  • todella helppo tapa kasvattaa artemiaa kalan poikasille
  • laitetaan vain vain annostelun mukaan veteen (käyttää voi myös akvaariovettä kasvatusastiaan otettuna) ja ilmastinkivi kippoon, noin parin päivän päästä pipetillä (kertakäyttöinen) imutan vettä (pipetti vasten valoa, niin näkyy paljain silmin hurja vilinä vedessä, artemiaa on kuoriutunut) ===> pipetillinen ruokaa poikasille, pipetin huuhtelu
  • tällä menetelmällä muutaman päivän artemia on syömäkelpoista ==> uusi satsi ”tulille” (jos tarve on suurempi, hyvä pitää rinnan hieman eri tahdissa kahta kasvatusastiaa, niin ei tule välissä ”käyttökatkosta” ja aina tuoretta artemiaa saatavilla
  • Poikaset oppivat metsästämään ruokaa ja antaa virikkeitä ===> artemian lisäys saa vipinää ”pentuihin”
  • ravitseva ruoka
  • esimerkiksi Synodontis lucipinniksen pennuille annan ensin tätä artemiaa alkuruoaksi JBL Nobilfluidin kanssa ==> aika aikaisessa vaiheessa siirryn Sera Microniin, joka on levä-krillipitoinen pölymäinen ruoka ==> näin ravinto monipuolistu