Ale!

JBL ProHaru Rapid Instant -liimageeli (20 g) (parasta ennen 8/23)

12,00  sis. alv.

JBL ProHaru Rapid on väritön syanoakrylaatti liimageeli akvaarioihin ja terraarioihin. Liimaa ja korjaa kasvit, korallit ja pienet koristeet. Kovettuu heti.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): A480-1 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Ohjeet:

JBL ProHaru Rapid on hyytelöllinen pikaliima, joka kovettuu muutamassa sekunnissa. Se sopii erinomaisesti liimaamaan sammalta ja epifyyttejä vedenalaisten maisemien luomiseksi. Se myös sopii korallifragmenttien helppoon sitomiseen sekä liimaamaan pienempiä koriste-esineitä.

JBL ProHaru Rapid levitetään veden ulkopuolella ja kovettuu täysin veden alla.

Käyttöohjeet:
Ruuvaa korkki (erikseen mukana) suljetun putken päälle ennen ensimmäistä käyttöä. Tämä lävistää tiivisteen. Avaa nyt
korkki ja levitä liima alla kuvatulla tavalla. Muovikorkin sisään upotettu piikki estää korkin kovettumisen liima-annoskärjen sisällä.

Levitä liimaa aina veden ulkopuolelle. Ihannetapauksessa tämä tarkoittaa ”kuivassa” vedenalaisessa maisemassa vedenpinnan laskun jälkeen tai kun juurakko tai kivi on poistettu akvaariosta.

Levitä 1 – 3 tippaa JBL ProHarua kasvi- tai korallifragmenttiin ja paina sitä lyhyesti (noin 10 sekuntia). Aseta liimatut kohteet akvaarioon takaisin.

Varastointi:
Säilytä liima aina tiiviisti suljettuna viileässä, jos sitä ei käytetä paikka. Voidaan käyttää n. 6 kuukautta ensimmäisen avaamisen jälkeen.

Varoitus
H317 Voi aiheuttaa allergisen ihoreaktion
H335 Voi aiheuttaa hengitysteiden ärsytystä
P101 Jos tarvitaan lääkärin neuvoja, sinulla on oltava tuotesisältö tai etiketti käsillä.

Pidä poissa lasten ulottuvilta.  Vältä höyryjen hengittämistä. Käytä suojakäsineitä / suojaa silmiä. Varastoi lukittuna.

Syanoakrylaattia. Tarttuu yhteen ihon ja silmäluomien kanssa muutamassa sekunnissa.

Väri: läpinäkyvä

Sisältö: 20 g