Juwel Helialux SmartControl -säätöyksikkö (TILAUSTUOTE)

139,00  sis. alv.

Juwel HeliaLux SmartContol -säätöyksikön avulla voit säätää Juwel  Helialux Spectrum -ledejä: niiden värisävyä ja voimakkuutta, luoda auringonnousut- ja laskut, kuutamot.  Toimii matkapuhelimella, tabletilla tai tietokoneella WiFi-yhteyden kautta.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): A28670-1 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

KYSY ENNEN OSTAMISTA. TARKASTAN VIELÄ TUKUSTA, ETTÄ VARMASTI ON HEILLÄ HYLLYSSÄ. TUOTE ON 1-3 VUOROKAUDEN KULUTTUA FISUTTARESSA, JOSTA VOI NOUTAA TAI LÄHETYS LÄHTEE POSTISSA ASIAKKAALLE.

 • Juwel HeliaLux SmartControlin avulla HeliaLux Spectrum-valoyksiköt on helppo ohjelmoida ja ohjata matkapuhelimella, tabletilla tai tietokoneella WiFi-yhteyden kautta
 • Säädin mahdollistaa akvaarion valaistusolosuhteiden mukauttamisen tarpeisiisi. Jopa 16 auringonvalon ja auringonlaskun aikaista valaistusvaihetta voidaan ohjelmoida yksilöllisesti joka päivä
 • Vapaasti säädettävät värikanavat mahdollistavat myös yksittäisten kuunvalon asetusten tekemisen erikseen ja yksilöllisesti. (valkoinen, punainen, sininen, vihreä värikanava)
 • HeliaLux Spectrum tekee värikanavat valkoiseksi, punaiseksi, vihreäksi ja siniseksi. HeliaLux-LED mahdollistaa toisaalta valkoisten ja sinisten värikanavien ohjaamisen.
 • Yksilölliset päivittäiset rutiinit täysin toiveiden ja tarpeiden mukaan. Kuusitoista säädettävää valonvaihetta voit asettaa paitsi aamunkoiton, auringonnousun, auringonlaskun ja hämärän aikoja, mutta myös ohjelmoida ylimääräisiä valomuutoksia päivän aikana. On myös mahdollista määritellä tauko keskipäivällä halutulla vuorokaudella ja valon voimakkuudella.
  Vapaasti säädettävät värikanavat mahdollistavat myös yksittäisten kuunvalon asetusten tekemisen erikseen ja yksilöllisesti.
 • Joustava viikko: Muisti 8 valoprofiilille. Yksittäiset päivittäiset rutiinit voidaan määritellä viikon jokaiselle päivälle. Anna aurinko nousta myöhemmin viikonloppuna esimerkiksi lyhentämällä taukoa keskipäivällä tai pidentämällä auringonlaskua.
 • valmiina ohjelmoitu ”peruspäivä”
 • akvaarion huoltotöitä varten ”huoltomoodi” (näet työskennellä hyvin täydessä valossa)
 • kontorlloi myös kahta Juwel Helialux Spectrum -valaisinta (tarvitaan Juwelin splitteri väliin)

Video1

Video Helialux Spectrum controllerin kanssa

Asennusohjteita videolla (soittolista, englanniksi)

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.