Juwel Helialux Spectrum LED 1000 (40W) (TILAUSTUOTE) (ERILLISKÄSITTELY!)

308,00  sis. alv.

Juwel Helialux Spectrum LED 1000 on  tehokas LED-valoyksikkö, jossa on täysi spektri, jota voi säädellä  Juwel Helialux SmartControllerin kanssa ja luoda akvaarioon auringonnousut ja -laskut, kuutamon sekä säädellä valosävyjä oman maun mukaan. Sopii edullisen sovittimen ansiosta lähes kaikkiin akvaarioihin. TOIMISTUS: ERILLISKÄSITTELY.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): A28654-1-1-1 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

KYSY ENNEN OSTAMISTA. TARKASTAN VIELÄ TUKUSTA, ETTÄ VARMASTI ON HEILLÄ HYLLYSSÄ. TUOTE ON 1-3 VUOROKAUDEN KULUTTUA FISUTTARESSA, JOSTA VOI NOUTAA TAI LAITETAAN POSTISSA ERILLISKÄSITTELYNÄ.

TUOTE LÄHETETÄÄN ERILLISKÄSITELTÄVÄNÄ. LISÄÄ KORIIN “ERILLISKÄSITTELY”, TOIMITUS MAKSAA 19,90€ YHTEENSÄ. NOUTO TUUSULA, HYRYLÄ ON 0€.

Sopii kaikkiin JUWEL-akvaarioihin, joissa on pysyvästi asennettu yläkehys, kuten RIO, LIDO, VISION ja TRIGON. HeliaLux UniversalFit mahdollistaa myös HeliaLux Spectrumin käytön akvaarioissa muiden valmistajien toimesta.

HeliaLux-valoyksiköiden voi ohjata langattomasti kaikilla WiFi-yhteensopivilla päätelaitteilla (tietokone, tablet, kännykkä).

  • 4 eri väristä lediä: valkoiset LEDit valaisevat tehokkaasti, punaiset, siniset ja vihreät LEDit luovat voimakkaita värejä ja maksimaalisen kontrastin
  • Valkoisten 9000 K: n ja 6500 K: n LEDien yhdistelmä takaa ihanteellisen kasvun JUWEL-akvaariossa
  • Ei kuumene liikaa: Erityisesti kehitetyt alumiinikennot takaavat optimaalisen lämmöntuotannon, jotta saat mahdollisimman paljon hyötyä SMD-LEDeistä pitkään
  • Naarmuutumton: Raaputussuojainta on käytetty varmistamaan, että saat parhaan hyödyn HeliaLux Spectrum -valoyksiköstäsi pitkään.
  • Voit käyttä samaa controlleria kahden yksikön ketjuttamiseen ja säätämiseen (vaaditaan splitter väliin)

Video 1

Video 2 (controllerin kanssa)

Käyttöohje (englanniksi)

Tekniset tiedot:

Pituus 993 mm

Teho 48 W

Kelvin Koko spektri

Lumen ≈ 140 lm / watti (koskee valkoisia LEDejä)

Kaapelin pituus noin 2,5 m

2 vuoden takuu

Fisutar kommentoi

  • hyvin tehokas
  • huikea värimaailma
  • rajattomasti voi säädellä värejä oman maun mukaan, kun on oma controlleri
  • tähän jää koukkuun, kun kerran hankkii