Kusuri Wormer Plus 20g

22,90  sis. alv.

Kusuri Wormer Plus on laajakirjoinen kalojen madotukseen tarkoitettu itsehoitotuote. Se tappaa tehokkaasti kalojen sisäloismadot (sukkula- ja heisimadot) sekä kidus- ja ihomadot (Dactylogyrus, Gyrodactylus). Vaikuttava aine flubendatsoli. Riittoisuus n. 8000 litraan.

Löytyy myös 5g pakkauksena (riittoisuus n. 2000 litraa)

30 varastossa

Tuotetunnus (SKU): KU20 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Kusuri Wormer Plus on laajakirjoinen kalojen madotukseen tarkoitettu itsehoitotuote. Se tappaa tehokkaasti kalojen sisäloismadot (sukkula- ja heisimadot) sekä kidus- ja ihomadot (Dactylogyrus, Gyrodactylus).

Vaikuttava aine: Flubendatsoli (50mg/g).

Muoto: Jauhe.

Riittoisuus: n. 8000 litraan.

LUE AINA PAKKAUKSEN OHJE VARMUUDEKSI! (Alkuperäislähde)

Käyttöohje: Liota Kusuri pieneen määrään akvaario- tai hanavettä (akvaariolämpö). Hämmennä esimerkiksi haarukalla ja kaada akvaarioon lirutellen virtauskohtiin. Muista huudella liotusrasia hyvin (jää muuten “jämää” pohjalle). Laita kova ilmastus akvaarioon.

Annostelu: 1 mitta = 114 litraa. Älä laita joka päivä uutta annosta Kusuria! (kalat ui Kusurissa)

Yksi hoito on 4 vuorokautta. Vaihda sen jälkeen vettä kahdessa erässä 50 % (2 x 50%).  Näin ei tule kerralla liian suurta muutosta. Kusuri biohajoaa nopeasti, mutta suositeltavaa reilu vedenvaihto hoidon päätteksi. Kuitenkin kerralla maksimissaan 50%, ettei muutos ole kaloille liian suuri.

Kidusmadoille: kaksi hoitoa peräkkäin. Ensin 4 päivän hoito, sitten vedenvaihto (2×50%). Ja uusi satsi 4 päiväksi (vedenvaihto 2×50%). Itsehoitotuote ei pure madon muniin, siksi hoito täytyy toistaa viikon päästä.

Sisäloismadot: 4 päivän hoito pitäisi tehota aikuisiin matoihin. Jos infektio on voimakas, suositellaan kaksi 4 päivän hoitoa (välissä vedenvaihdot). Kuitenkin hyvä uusia hoito noin 3 viikon päästä (munat kuoriutuvat ja niihin lääke tehoaa).

Katso rautalankaohje täältä

Sivuvaikutukset: Erittäin hyvin siedetty myös monnien ja nuoliaistenkin keskuudessa. Kuitenkin haarniskamonnit (sekä aivan lähilajit mahdollisesti) ovat erittäin herkkiä. Tappaa/ovat herkkiä:  selkärangattomat kuten sukaravut ja kotilot sekä rauskut. Useimmat kasvit sietävät hyvin. Ei vaurioita suodatusbakteereja. Voidaan yhdistellä muiden lääkeaineiden kanssa.

Säilytys: Säilytä pussi suljettuna, omassa pussissa, ilmatiiviisti, ei kosteutta, viileässä huoneenlämmössä. Pussissa on päiväys (päiväys 8/2020 tässä erässä). Mutta hyvä säilyttää pimeässä ja kuivassa, suljettuna omassa pakkauksessa! Hyvä laittaa pussin päälle avauspäivämäärä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Saatat myös pitää...