Kusuri Wormer Plus 5g

10,90  sis. alv.

Kusuri Wormer Plus on laajakirjoinen kalojen madotukseen tarkoitettu itsehoitotuote. Se tappaa tehokkaasti kalojen sisäloismadot (sukkula- ja heisimadot) sekä kidus- ja ihomadot (Dactylogyrus, Gyrodactylus). Vaikuttava aine flubendatsoli.

Löytyy myös 20g pakkauksena (riittoisuus n. 8000 litraa)

39 varastossa

Tuotetunnus (SKU): KU5 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Kusuri Wormer Plus on laajakirjoinen kalojen madotukseen tarkoitettu itsehoitotuote. Se tappaa tehokkaasti kalojen sisäloismadot (sukkula- ja heisimadot) sekä kidus- ja ihomadot (Dactylogyrus, Gyrodactylus).

Vaikuttava aine: Flubendatsoli (50mg/g).

Muoto: Jauhe.

Riittoisuus: n. 2000 litraan.

LUE AINA PAKKAUKSEN OHJE VARMUUDEKSI! (Alkuperäislähde)

Käyttöohje: Liota Kusuri pieneen määrään akvaario- tai hanavettä (akvaariolämpö). Hämmennä esimerkiksi haarukalla ja kaada akvaarioon lirutellen virtauskohtiin. Muista huudella liotusrasia hyvin (jää muuten “jämää” pohjalle). Laita kova ilmastus akvaarioon.

Annostelu: 1 mitta = 114 litraa. Älä laita joka päivä uutta annosta Kusuria! (kalat ui Kusurissa)

Yksi hoito on 4 vuorokautta. Vaihda sen jälkeen vettä kahdessa erässä 50 % (2 x 50%).  Näin ei tule kerralla liian suurta muutosta. Kusuri biohajoaa nopeasti, mutta suositeltavaa reilu vedenvaihto hoidon päätteksi. Kuitenkin kerralla maksimissaan 50%, ettei muutos ole kaloille liian suuri.

Kidusmadoille: kaksi hoitoa peräkkäin. Ensin 4 päivän hoito, sitten vedenvaihto (2×50%). Ja uusi satsi 4 päiväksi (vedenvaihto 2×50%). Itsehoitotuote ei pure madon muniin, siksi hoito täytyy toistaa viikon päästä.

Sisäloismadot: 4 päivän hoito pitäisi tehota aikuisiin matoihin. Jos infektio on voimakas, suositellaan kaksi 4 päivän hoitoa (välissä vedenvaihdot). Kuitenkin hyvä uusia hoito noin 3 viikon päästä (munat kuoriutuvat ja niihin lääke tehoaa).

Katso rautalankaohje täältä

Sivuvaikutukset: Erittäin hyvin siedetty myös monnien ja nuoliaistenkin keskuudessa. Kuitenkin haarniskamonnit (sekä aivan lähilajit mahdollisesti) ovat erittäin herkkiä. Tappaa selkärangattomat kuten sukaravut ja kotilot. Useimmat kasvit sietävät hyvin. Ei vaurioita suodatusbakteereja. Voidaan yhdistellä muiden lääkeaineiden kanssa.

Säilytys: Säilytä pussi suljettuna, omassa pussissa, ilmatiiviisti, ei kosteutta, viileässä huoneenlämmössä. Pussissa on päiväys (päiväys 8/2020 tässä erässä). Mutta hyvä säilyttää pimeässä ja kuivassa, suljettuna omassa pakkauksessa! Hyvä laittaa pussin päälle avauspäivämäärä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.