NORAQ GH/TH+ mineraalilisä hammaskarpeille

14,95 74,80  sis. alv.

Nostaa pehmeän hanaveden kokonaiskovuutta (dGH) ja tekee siitä sopivampaa useille makeanveden akvaariokaloille. Sopii mm. hammaskarpeille (miljoonakalat, platy, molli) erinomaisesti.

Tuotetunnus (SKU): A00336-1-2 Osastot: , , , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

NORAQ GH/TH+ on yhdistelmä luonnollisesti veden kovuutta nostavia suoloja, joita tarvitaan muuttamaan skandinaavinen pehmeä hanavesi sopivaksi useille synnyttäville hammaskarpeille (kuten miljoonakalat, platyt, miekkapyrstöt jne.).  Nämä lajit ovat sopeutuneet elämään alueille, joiden pintavesien magnesium- ja kalsiumionien pitoisuudet ovat suuret johtuen maaperän suurista magnesium- ja kalsiumionien pitoisuuksista. Kalsiumia tarvitaan kalan luustossa ja ruodoissa (magnesiumin ohella), useissa entsyymisysteemeissä, veren hyytymisessä ja hermostossa, sekä äyriäisten tukirangassa. Magnesium toimii myös entsyymikatalysaattorina kaloissa ja muissa eläimissä ja on avainasemassa kasvien lehtivihreässä.

Käyttämällä NORAQ GH/TH+ -valmistetta nostat veden kovuutta luonnollisesti lisäämällä kalsium- ja magnesiumioneja suhteessa 4+1.

Tämä tuote ei vaikuta veden pH-arvoon. Jos veden karbonaattikovuus (KH) on poikkeuksellinen korkea, se saattaa jonkin verran laskea tuotetta käyttämällä. Tämä on täysin normaalia. Tuotteen on kehittänyt eläinlääkäri.

Käyttöohje*:

Lisää 1 mittalusikallinen (8g) 100 vesilitraa kohden nostaaksesi kokonaiskovuutta 3 dGH-astetta.

–        Tai käytä seuraavaa kaavaa laskeaksesi lisättävä määrä:

0,003 x akvaarion litratilavuus x haluttu kokonaiskovuuden nousu asteina = lisättävien mittalusikallisten määrä.

* Suosittelemme tekemään muutokset akvaarion vesiolosuhteisiin asteittain, jotta kalat ja muut akvaarion eliöt ehtivät sopeutua niihin.

 

Lisätiedot

Koko

200 g, 500 g, 5 kg