Noraq pH / KH-plus

Noraq pH/KH -plus nostaa pH/KH -arvoa. Noraq pH / KH + sisältää luonnossa esiintyviä karbonaattisuoloja, joita käytetään happaman akvaario- tai vesijohtoveden  tekemiseen akvaariokaloille paremmin sopivaksi. Tuotetta käytetään myös lisäämään veden puskurikapasiteettia eli kykyä vastustaa happamoitumista  – näin luodaan olosuhteet optimaaliselle kalojen terveydelle ja hyvinvoinnille.

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Tuotetunnus (SKU): A11321-1-1-1-1-1-1-1-1 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Tuotetiedot :

NORAQ pH / KH Plussia käytetään happamoitukseen akvaarion tai vesijohtoveden pH-arvon nostamiseksi.  Orgaanisen materiaalin hajoaminen (esijäämät, mätänevät kasvitähteet jne.) akvaariossa johtaa hapon tuotantoon, joka voi ajan myötä laskea akvaarioveden pH-arvon vaarallisen alhaiseksi – mikä pahimmassa tapauksessa voi tappaa kalat. Siksi on suositeltavaa seurata veden pH-arvoa säännöllisesti. Voit ostaa testisarjoja pH:n mittaamiseen eläintarhakauppiaaltasi.

Koska tämä tuote ei nosta pH:ta yli 8,3:n, tämä on myös yksi markkinoiden turvallisimmista pH:ta nostavista tuotteista. NORAQ pH / KH Plus käytetään myös nostamaan akvaarioveden puskurikapasiteettia (eli kykyä kestää veden pH-arvon muutosta).

Tuote koostuu luonnollisista karbonaattisuoloista.

Annostus*:

Käytä 1 mittalusikkaa lisätäksesi karbonaattikovuutta n. 5  astetta 100 litrassa vettä.

Käytä n. 1 mittalusikka pH:n nostamiseksi 5:stä 7:ään 100 litrassa vettä.

* Annostus on ilmoitettu mittalusikallisina 100 litraa käsiteltävää vettä kohti. Mittalusikka sisältää n. 10 grammaa jauhetta.

Suosittelemme, että kaikki vesiarvojen muutokset tehdään asteittain tietyn ajan kuluessa tarpeettoman stressin välttämiseksi.

Lisätiedot

Koko

250g, 500g