Preis Coly/Carely (250 ml)

18,90  sis. alv.

Preis Carely on ihanteellinen hoitotuotte kaikille koristekaloille, erityisesti kiekkokaloille, Malawi-Tanganyika-ahvenille, uusille kaloille akvaarioon kotiutukseen.

5 varastossa

Tuotetunnus (SKU): Preis144.4012-1-1 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Puhdistaa kidukset ja suoliston intensiivisesti. Preis sisältää huolellisesti vain luonnollisia aineita, joten se ei vahingoita vesikasveja, korallia tai selkärangattomia.

Erityinen puhdistus Preisillä huolellisesti on välttämätöntä monille makean veden ja meriveden eliöille. Suosittelemme lisäämään seuraavat annokset veteen, jotta puhdistetaan kidukset ja autetaan kaloja hengittämään rauhallisesti:

Päivät 1 ja 2:
15 ml – 100 litraa akvaariovettä

Toista päivät 8 ja 9:
15 ml – 100 litraa akvaariovettä

Tehokkaan suolistoflooran varmistamiseksi suosittelemme tämän tuotteen lisäämistä rehuun:
Lisää 10 ml Preis varoen noin 1 ruokalusikallinen rehua kahdesti päivässä, anna imeytyä ja sitten rehua kalalle. Toista tämä annos 3 peräkkäisenä päivänä. Lisää Fish-V-Power rehuun, jotta voisit stimuloida heidän ruokahalua ja antaa kaloille tarvittavat vitamiinit.

Äskettäin tuotujen kalojen tai herkkien lajien tapauksessa suosittelemme yhdistämistä annosteluun veden ja rehun kanssa.

Kun käytät tätä tuotetta, sinun on poistettava suodattimesta suodatinaineet, kuten aktiivihiilit, ioninvaihtimet ja zeoliitit.

Valkuaisaineita, UV-laitteita ja normaaleja biologisia ja mekaanisia suodattimia voidaan silti käyttää kuten aina.

.