Seachem Flourish ADVANCE

10,60 25,50  sis. alv.

Flourish Advance ™ on luonnollinen, biologinen kasvua edistävä aine vesikasveille. Sen edistyksellinen formulaatio sisältää kasvihormoneja, kivennäisaineita ja ravinteita, jotka stimuloivat dramaattisesti sekä juurien että versojen kasvua vesikasveissa. Vaaraton kaikille akvaarion vesieläimille – myös sukaravuille.

Tuotetunnus (SKU): A00406-1-3 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

Fytohormonit ovat ryhmä luonnossa esiintyviä yhdisteitä, joilla on ratkaiseva rooli kasvien kasvun säätelyssä kuten solujen jakautuminen, fotosynteesin aktivointi, lehtien vanheneminen, ravintoaineiden kulkeutuminen/kuljetus, siementen itävyys, juurien kasvu ja stressinsietokyky. Säännöllisesti käytettynä se lisää myös mineraalien imeytymistä ja parantaa tautien vastustuskykyä. Se on myrkytön ja täysin turvallinen kaikille kasvilajeille sekä kaloille ja muille vesieliöille.

Flourish Advance ™ toimii ensimmäisten 10-14 päivän kuluttua annostelusta voimistaen juurien kasvua. Tämän jälkeen tuote edistää merkittävästi kasvien lehtien ja varsien kasvua.

  • Luonnollisia kasvihormoneja
  • Kannustaa dramaattisesti sekä juurien että versojen (lehdet ja varret) kasvua vesikasveissa
  • Parantaa mineraalien imeytymistä ja parantaa taudin vastustuskykyä

Käyttöohje

Ravista hyvin ennen käyttöä. Käytä 1 korkillinen (5 ml) jokaista 80 litraa kohti. Annos päivittäin tai tarpeen mukaan kasvien kasvun ylläpitämiseksi

Sisältö

Määrä 1 g
Saatavilla oleva fosfaatti (P 2 O 5 ) 0,04%
Liukoinen kalium (K 2 O) 0,45%
Kalsium (Ca) 0,04%
Magnesium (Mg) 0,04%
SISÄLTÄÄ myös NÄKÖKÄYTTÄMÄT ELINTARVIKKEET (S):
alaniini 0,06%
y-Amino-voihappo 0,15%
Glutamiinihappo 0,04%
mannitoli 0,14%
Askorbiinihappo 0,14%
Phytohormonit
käytettäväksi puutarhaviljelyyn
0,0003%

Johdettu: kaliumkloridi, kaliumfosfaatti, natriumfosfaatti, kalsiumkloridi, magnesiumkloridi, aminohapot, askorbiinihappo, sokerialkoholit, fytohormonisuolat

Lisätiedot

Koko

100 ml, 250 ml, 500 ml