Seachem Flourish Iron

8,80 20,85  sis. alv.

Flourish Iron ™ on erittäin riittoisa, väkevä ja konentroitu (10 000 mg / l) liuosmainen rautalisä akvaarioasveille. Sen rauta glukonaattirautaa, jota kasvit pystyvät hyödyntämään tehokkaasti.

Tuotetunnus (SKU): 00442-1 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Kasvit eivät voi siirtää rautaa vanhoista lehdistä uusiin ja siksi raudan puutosoireet ilmestyvät ensimmäiseksi uusille tai nuorille lehdille. Koska kasvit käyttävät rautaa klorofyllin tuottamiseen, raudanpuute johtaa nuorten lehtien kloroosiin tai kellastumiseen. Varret voivat myös olla lyhyitä ja kapeita. Jos puute on vakava ja pitkittynyt, jokainen uusi lehti ilmestyy vaaleammaksi kuin edellinen lehti.

Pakkauskoko

  • 100 ml
    • 80 litraan 4-6 kuukautta
  • 500 ml
    • 400 litraan 4-6 kuukautta

Käyttöohjeet

LUE AINA PAKKAUKSEN KÄYTTÖOHJEET VARMUUDEKSI

Käytä 1 korkillinen (5 ml) jokaista 200 litraa kohti tai tarpeen mukaan noin 0,10 mg / l raudan pitämiseksi. Pienemmille annoksille on huomioitava, että kukin korkin kierre on noin 1 ml. Käytä tarvittaessa raudanpuutteen (tavallisesti uusi kasvu reagoi ensimmäisenä) liittyvien merkkien torjumiseksi.

Sisältö

Rautaa 1 %.

Fisutar kommentoi

  • ei kannata yliannostella, että kalat eivät kärsi liikaraudasta ==> toki testaaminen testillä varmistaa asiaa, mutta kun käyttää ohjeen mukaan, ongelmia ei ilmene

Lisätiedot

Koko

100 ml, 250 ml, 500 ml