Seachem Flourish Potassium (Kalium)

9,10 20,20  sis. alv.

Flourish Potassium ™ on kaliumia sisältävä nestepitoinen ravinnelisä kasvien rehevään kasvuun.

Tuotetunnus (SKU): A448-1 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

Kalium on typen ohella kasvien eniten tarvitsema makroravinne. Kaliumia on hyvin vähän hanavedessä ja sen määrä voi tulla rajoittavaksi tekijäksi kasvin kasvulle. Yleensä se on osana kasviravinteissa. Kuitenkin runsaskasvinen akvaario voi tarvita kaliumlisää sen tullessa kasvien kasvulle rajoittavaksi tekijäksi.

Kaliumin puutteen merkkejä ovat esimerkiksi vanhempien lehtien kellastuminen sekä kasvien huono kasvu.

Flourish Potassium ™ on peräisin kaliumsulfaatista, jolloin käyttäjä voi säätää kaliumpitoisuuksia ilman typpeä tai fosforia. Flourish Potassium ™ sisältää 50 000 mg / l kaliumia.

Ohjeet

PAKKAUKSEN ALKUPERÄISOHJEET AINA HYVÄ LUKEA!

Käytä 1 korkillinen (5 ml) jokaista 125 litraa kohden. Tämä annos nostaa kaliumia 2 mg / l. Toista 2-3 kertaa viikossa tai tarpeen mukaan, jos vanhemmat lehdet osoittavat kaliumin puutoksen merkkejä. Näitä ovat esimerkiksi kloroosi (keltaisuus), nekroosi (kuolema / ruskeus), lehdissä olevat reiät ja heikot varret ja juuret.

Liukeneva kalium (K 2 O) 5%

Riittoisuus:

100 ml: 80 litraan 4-6 kuukautta

500 ml: 400 litraan 4-6 kuukautta

 

Fisutar kommentoi

  • tämän tuotteen etuna, ettei ole kytketty nitraattiin ja fosfaattiin, jotka voivat aiheuttaa voimakasta leväkasvua ja yleensä niitä ei tarvitse kalastolliseen akvaarioon lisäillä (nitraatti on myös kaloille stressitekijä suuremmisa pitoisuuksissa)

 

Lisätiedot

Koko

100 ml, 500 ml