Seachem GarlicGuard 100 ml

5,40  sis. alv.

GarlicGuard ™ on valkosipulivalmiste, joka parantaa ruokahalua sekä parantaa vastustuskykyä loisia vastaan. Se sisältää C-vitamiinia, joka vahva antioksidantti. Makea- ja merivesiakvaarioihin.

3 varastossa

Tuotetunnus (SKU): A00320 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

GarlicGuard ™ sisältää valkosipulia, joka edistää ruoan maittavuutta/houkuttelevuutta erityisesti nirsoilla kaloilla. GarlicGuard sekoitetaan ruokaan.

Valkosipuli auttaa loisten torjunnassa sekä sekundaaristen sieni-infektioiden hallitsemisessa.  Sen antioksidanttiset ominaisuudet suojaavat myös loisten toksiinien aiheuttamalta hapettumiselta.

Makea- ja meriveden akvaarioihin

Ohjeet: LUE AINA PAKKAUKSEN KÄYTTÖOHJEET HUOLELLA!

Ravista hyvin ennen käyttöä. Sekoita GarlicGuard ™ tarjottavaan ruokaan juuri ennen ennen ruokailua. Voit laittaa ylimääräisen ruoan jääkaappiin odottamaan seuraavaa ruokintaa (Fisutar kommentoi: en kauan jääkaapissa  valmista ruokasekoitusta säilyttäisi, ettei ruoka mene piloille. Korkeintaan vuorokauden).

Sailytys: Sekoittamattoman (ei laitettu ruokaan) GarlicGuardin säilytys: ei tarvita jääkaappia ja valmistajan mukaan ei mene ns. vanhaksi.

Fisutar kommentoi

  • hyvä ja turvallinen tuote, mutta tämän varaan en esimerkiksi pahassa sisäloisinfektiossa luottaisi eli käyttäisin täsmähoitoaineita, jos vain akvaarion olosuhteet antavat myötä
  • varmasti hyvä tukihoito tai ennaltaehkäisevä ja nirsojen kalojen aktivoija ruokailemaan