Tanganyika Buffer™ (500 g)

22,85  sis. alv.

Tanganyika Buffer ™ on sekoitus karbonaattisuoloja, joka on suunniteltu parantamaan kirjoahventen luonnollista ympäristöä lisäämällä emäksisyyttä, karbonaattikovuutta, puskurikapasiteettia ja pH: ta. Se on formuloitu pitämään pH-arvo 9,0–9,4. Tanganyikan-ympäristön optimaaliseen jäljittelyyn.

1 varastossa

Tuotetunnus (SKU): A00348-1 Osastot: , , , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

  • säätää pH to 9.0-9.4
  • nostaa KH ja pH
  • ei vaikuta GH:hon

Ohjeet

Käytä 5 g (1 tasainen teelusikallinen) kutakin 40–80 litraa vettä kohden päivässä, kunnes haluttu pH saavutetaan ja ylläpidetään. Käytä sen jälkeen tarpeen mukaan pH: n ylläpitämiseksi, yleensä enintään kerran kahden tai kolmen viikon välein.

VIHJEITÄ: On parasta liuottaa puskuri makeaan veteen ennen käyttöä. Käytä akvaarion perustamiseen tai vesimuutoksiin (mieluiten Seachemin Cichlid Lake Salt ™ lisäämisen jälkeen ) ja vesimuutosten välillä tarpeen mukaan pH: n ylläpitämiseksi. Seachemin Tanganyika-puskuri ™ on formuloitu pitämään pH välillä 9,0 – 9,4 käytetystä määrästä riippuen. Käytä alhaisempaan pH-arvoon Malawi / Victoria -puskuria (pH 7,8–8,4) joko yksinään tai yhdessä Tanganyika-puskurin kanssa.