Seachem SeaGel ™ (100 ml)

9,90  sis. alv.

Seachem SeaGel poistaa fosfaattia, silikaattia, orgaanisia aineita, metalleja, happoja ja paljon muuta. 50%/50% MatrixCarbon ™ ja PhosGuard ™ -seos. Kätevämpi kuin kaksi erillistä pussia Erityisesti merivesiakvaarioihin, mutta myös kasvittomiin makean veden akvaarioihin.

1 varastossa

Tuotetunnus (SKU): A31456-1-2 Osastot: , , , Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

Hoitaa kahden seoksen hommat

 • aktiivihiili
  • Kloori ja klooriamiinit
  • Tanniinit, jotka värjäävät vettä
  • Fenolit, jotka aiheuttavat pahoja hajuja
  • Tietyt lääkkeet
  • myrkkyjä
  • ei sido: ammoniakki, nitriittiä, nitraattia
 • fosfaatinsitoja: sitoo fosfaattia (fosfaatti on kasviravinne, joka ylimäärin aiheuttaa leväkasvua)

SeaGel ™ on MatrixCarbon ™: n ja PhosGuard ™: n sekoitus, ja se on optimoitu erityisesti akvaarioihin, joissa tarvitaan orgaanisten aineiden ja happojen sitomista ilman fosfaattia. MatrixCarbon ™ on erittäin tehokas hiili orgaanisten ja värillisten epäpuhtauksien poistamiseksi. PhosGuard ™ on tehokas fosfaatti-, silikaatti-, myrkyllisten metallien ja happojen poistossa. Molemmat komponentit ovat helmen muotoisia optimaalisten veden virtausominaisuuksien ja tunkeutumisen kannalta. Komponentit parantavat toisiaan ja soveltuvat ihanteellisesti riutta- ja meriakvaarioon. SeaGel ™: ää voidaan käyttää myös makeassa vedessä, joka ei ole fosfaattipuskuroitu. Vaikka MatrixCarbon ™: lla oleva huuhtoutuva fosfaattipitoisuus pieni, jonkin verran fosfaattia vapautuu edelleen. PhosGuard ™: n lisääminen seokseen kompensoi tämän. .

Käyttöohje

Käytä 250 ml kutakin 150–225 litraa kohti (100 ml = 60 – 90 litraa vettä) . Parhaan tuloksen saavuttamiseksi SeaGel ™ tulee sijoittaa niin, että veden virtaus maksimoi sen. Käytä suodatinpussiin . Huuhtele makealla vedellä ennen käyttöä. Ole varovainen, koska tuote höyrystyy ja kuumenee alkuvaiheessa. SeaGel ™ toimii 3-4 kuukautta.

Hiili (kuten MatrixCarbon ™, joka muodostaa 50% SeaGel ™: stä) ei vaikuta merkittävästi hivenaineisiin. On kuitenkin todennäköistä, että se poistaa vain vähäisen määrän eli SeaGel ™ ei poista hivenaineita merkittävästi.

Fisutar kommentoi

 • kannattaa pohtia käyttötarkoitusta tarkkaan: esim. runsaassa kasviakvaariossa voi sitoa kasviravinteita, jolloin kasvien kasvi tyrehtyy (rauta, fosfaatti…)