Seachem Stability

7,90 26,90  sis. alv.

Seachem Stability on uusi akvaarion stabilointijärjestelmä makealle ja merivedelle.. Muodostaa biosuodattimen nopeasti ja turvallisesti. Estää ”Uuden akvaarion -oireyhtymän” .

Kuvaus

Stability® asentaa akvaarion biosuodattimen nopeasti ja turvallisesti makean veden ja meren järjestelmiin ja estää siten kalojen kuoleman no 1 syyn: ”uuden säiliön oireyhtymän”. Stability® on kehitetty erityisesti akvaariota varten ja sisältää synergistisen sekoituksen aerobisia, anaerobisia ja fakultatiivisia bakteereja, jotka helpottavat orgaanisen jätteen, ammoniakin, nitriitin ja nitraatin hajoamista. Stability®:n käyttämät bakteerit eivät kiinnitä rikkiä eivätkä tuota myrkyllistä rikkivetyä. Stability® on täysin vaaraton kaikille vesieliöille sekä vesikasveille, joten liikakäytön vaaraa ei ole.

Stability ® on lähes vuosikymmenen tutkimus- ja kehitystyön huipentuma ja edustaa luonnonbiologisen hallinnan nykytasoa.

Kilpailevissa tuotteissa käytetyt bakteerit ovat luonnostaan ​​epästabiileja. Niiden kasvuun ja kehitykseen tarvittavat olosuhteet kuuluvat hyvin kapealle lämpötila-alueelle, pH:lle, orgaanisille kuormituksille jne. Kun jokin näistä parametreista ei ole tiukasti oikealla alueella, bakteeriviljelmä kaatuu nopeasti ja kuolee. Stability® ei rajoitu tällä tavalla. Tarvittavat olosuhteet Stability’s™ -bakteerikantojen kasvulle kattavat hyvin laajan valikoiman. Kun muut bakteerit alkavat kuolla pois (yleensä organismin havaitsemattoman kuoleman aiheuttamasta suuresta orgaanisesta kuormituksesta), Stabiliteetti™ tulee yksinkertaisesti tehokkaammaksi.

Ravista hyvin ennen käyttöä. Sammuta UV/otsoni. Käytä 1 korkki (5 ml) jokaista 40 litraa kohden ensimmäisenä päivänä uuden akvaarion kanssa. Käytä sitten 1 korkki kutakin 80 litraa kohden päivittäin 7 päivän ajan. Kaloja ja muita vesilajeja saa tuoda sisään milloin tahansa, kunhan annostusta ylläpidetään 7 päivän ajan. Biosuodattimen optimaalisen suorituskyvyn saavuttamiseksi käytä 1 korkki kutakin 80 litraa (20 US gallonaa) kohden kerran kuukaudessa tai jokaisen vedenvaihdon yhteydessä ja aina, kun esittelet uusia kaloja tai kun lääkität akvaariota. Tuotteen säilyvyysaika on 4 vuotta valmistuspäivästä.

Stabiliteettia® tulisi ihanteellisesti käyttää yhdessä biologisen suodatuksen kanssa, kuten Seachem Matrix™ . Käytä ammoniakin hätätorjuntaan Seachem AmGuard™ -tuotetta.

V: Kyllä, nopeutettuja syklejä varten sinun kannattaa lisätä ripaus ruokaa päivittäin, kunnes ammoniakkiarvo on saavutettu. Siinä vaiheessa voit lopettaa ruoan lisäämisen ja antaa bakteerien kulkea kulkuaan.

 

Lisätiedot

Koko

100 ml, 250 ml, 500 ml