Sera Baktopur direct 24 tablettia

16,80  sis. alv.

Kalojen itsehoitotuote, joka toimii tehokkaasti makean veden ja merikalojen bakteeri-infektioita vastaan ​​- edistyneissäkin vaiheissa. Näihin kuuluvat esimerkiksi Columnaris- tauti, evä-, suu- ja kidusrutto, Aeromonas- tai Pseudomonas- bakteerit, muut tulehdukset ja avoimet haavaumat sekä vesipöhö. Vaikuttaa myös sisäisesti! Yksi tehokkaimmista bakteerin torjujista, joita saa ilman reseptiä.

6 varastossa

Tuotetunnus (SKU): D914208 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , , ,

Kuvaus

Sisäiset bakteerisairaudet akvaariokaloissa voidaan havaita paisuneista vatsoista, törröttävistä suomuista ja pullistuvista silmistä. Muita tuntomerkkejä ovat heiluva uintitapa, tumma väritys, ruokahaluttomuus ja lopulta täysi apatia.

Käyttöohjeet: Lisää 1 tabletti per 50 l akvaariovettä. Varmista, että akvaario on hyvin hapetettu hoidon aikana. Kytke CO2-lannoitus, UV-lamput ja aktiivihiilisuodatus pois päältä. Suorita osittainen vedenvaihto joka toinen päivä, sitten lisää sera baktopur direct -ainetta poistetun veden määrän mukaan. Hoitoa täytyy jatkaa keskeytyksettä seitsemän päivää tai tarvittaessa pidempään. Vesi täytyy hoitaa vedenhoitoaineella (esim. sera aquatan, sera bio nitrivec) osittaisen vedenvaihdon jälkeen kun kalat ovat taas terveitä. Lisäksi, Sera suosittelee veden suodattamista Sera super carbon -suodatusaineella 24 tunnin jälkeen hoidosta, jotta hoitoaineen jäämät poistuisivat kokonaan.

Jos tauti on pidemmällä, suosittelemme käyttämään sera baktopur direct -kylvetystä lyhyenä tehojaksona. Liuota 1 Sera baktopur direct -tabletti 2 litran astiaan (esim. pieni muovinen kulho) joka on täytetty akvaariovedellä. Pidä sairastuneita kaloja tässä astiassa 30 minuuttia jonka jälkeen vapauta kalat takaisin akvaarioon. Jatka hoitoa akvaariossa käyttäen tavanomaista ohjeistusta. Poista hoitoaineen jäämät kokonaan astiasta suodattamalla vesi Sera super carbonilla ja kaada suodatettu vesi pois. Merivesiakvaariossa selkärangattomat eivät siedä Sera Baktopur directia. Merivesikalat on siis hoidettava erillisessä astiassa.

Koostumus: Nifurpirinol 27.6 mg, sidosaine ad 1.0 g. Ei saa käyttää elintarvikkeiksi tarkoitetuille eläimille. Säilytettävä lukitussa paikassa lasten ja lemmikkien ulottumattomissa. Säilytettävä huoneenlämmössä ja valolta suojattuna. Älä käytä tuotetta “parasta ennen” päiväyksen jälkeen!

Riittoisuus 1200 litraa

 

Fisutaren kommentteja:

Yksi tehokkaimmista bakteerin tuhoajista, sillä vaikuttaa myös sisäisesti. Huoma 30 minuutin kylvetysohje. Seran infosivujen mukaan mahdollisuus käyttää rinnan Baktopurin kanssa. Baktopur direct ja Baktopur sisältävät aivan eri vaikuttavia aineita ja ovat ihan eri tuotteita. Kummatkin vaikuttavat bakteereihin.

Voi vaurioitaa hieman suodatusbakteereja ja hyvä mitata hoidon päätyttyä nitriitti ja lisätä tarpeen mukaan suodatusbakteereja.

Itse hoida yleensä Baktopur directillä kalat erillisessä sairaalassa.

Tämä tuote kuuluu jokaisen akvaristin ensiapukaappiin!