Sera Flora kasviruokahiutaleet (Nature-sarjaa)

8,50  sis. alv.

Kelluvia kasvipitoisia hiutaleita, jotka sisältävät runsaasti kuituja ja karotenoideja (A-vitamiinin esiaste). Sopii erityisesti kaloille, jotka syövät pinnalta ja joille hyvin kasvispitoinen ruoka on sopivaa.

Tuotetunnus (SKU): D914118-1 Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

  • kasvipitoista ruokaa kasvinsyöjäkaloille
  • runsaasti kuituja
  • sisältää spiruliinaa
  • helposti sulava koostumus korkealla yrttiproteiinipitoisuudella on ihanteellinen myös heikentyneelle kalalle, joka toipuu esimerkiksi suolistosairaudesta
  • hiutaleet säilyttävät muotonsa pitkään eivätkä sameuta vettä.

Tämä tuote kuuluu ”Sera Nature” -tuotesarjaan, joka ei vaadi väri- tai säilöntäaineita. Monipuolinen ruokavalio ja luonnonläheiset raaka-aineet suojaavat parhaiten puutteita vastaan ​​ja tukee kalojen terveyttä ja eloisuutta. Nature-ruokatyypit sisältävät siksi luonnollisia ainesosia, kuten spirulinaa, krilliä tai kestävää hyönteisjauhoa sotilaskärpäsen toukista (Hermetia). Pakkauksen etupuolella olevat sinetit korostavat näitä ainesosia ja niiden määrää ruoassa.

Täysrehu kaikille koristekaloille

Ainesosat

kalajauho, vehnäjauho, panimohiiva, spirulina (7%), Ca-kaseinaatti, merilevä, gammarus, nokkonen, sinimailas, yrtit, mannaanioligosakkaridit, kalanmaksaöljy (sisältää 34 % omega-rasvahappoja), persilja, paprika , pinaatti, viherhuulisimpukka, porkkana, Haematococcus levä, valkosipuli.

Taattu analyysi

Min. Raakaproteiini 43,0 %, min. raakarasva 6,9%, max. Raakakuitua 5,7 %, max. kosteus 6,0%, max. raakatuhka 12,1 %.

Lisäaineet

Vitamiinit ja provitamiinit: vit. A 16 800 IU/lb., Vit. D 3 820 IU/lb., Vit. E (D, L – α -tokoferyyliasetaatti) 54 IU/lb., Vit. B 1 16 mg/lb., Vit. B 2 41 mg/lb., Stabilized Vit. C (L-askorbyylimonofosfaatti) 250 mg/lb.

 

Lisätiedot

Koko

100ml, 250ml