Sera ImmunPro MINI -rakeet 250 ml

9,65  sis. alv.

Probioottinen kasvuruoka koristekaloille jopa 4 cm asti .  Sisältää kalan immuunipuolustusta tukevaa suolistobakteeria (Bacillus subtilis). Hitaasti uppoava raeruoka alle 4 cm pituisille kaloille.  Bacillus subtilis , joka on hyväksytty koristekaloille kesäkuusta 2016 lähtien ja jota EFSA (Euroopan elintarviketurvallisuusviranomainen) on nimenomaisesti suositellut käytettäväksi koristekalojen ruoissa. Se parantaa kasvua ja ruoan käyttöä (vrt.maitohappobakteerit ihmisellä).

3 varastossa

Tuotetunnus (SKU): D914105-1-1 Osastot: , , , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

sera ImmunPro Mini Nature on kasviruoka kaikille koristekaloille, joiden koko on enintään 4 cm. Probiootit levitetään ruokaan erityisen lempeässä menettelyssä ja ne stabiloivat koristekalojen suolistoflooraa. Ne takaavat veden pilaantumisen vähentymisen tehokkaamman ruoan käytön ansiosta. Koska proteiiniprosentti on korkea, yli 50%, probiootteja ja muita toiminnallisia ainesosia, kuten MOS, Haematococcus (runsaasti luonnollisessa astaksanteenissa) ja Spirulina, lisätään, että ruoka varmistaa kalojen nopean kasvun, voimakkaan kehityksen ja loistavan värin.

Ruoan optimoitu käytettävyys tukee pysyvästi kalojen nopeaa ja tasapainoista kehitystä sekä terveyttä. Vahvistetut eläimet sairastuvat huomattavasti harvemmin. Lisäksi veden pilaantuminen vähenee merkittävästi.

Ruoan kasvua tukevien ominaisuuksien vuoksi se soveltuu erinomaisesti koristekalojen kasvattamiseen.