Ale!

Sera Pond Omnipur 250 ml (PÄIVÄYS 9/2019)

10,20  7,90  sis. alv.

Sera Pond Omnipur on monipuolinen kalojen itsehoitotuote, joka tehoaa nopeasti ja turvallisesti lähes kaikkiin makeaveteen liittyviin taudinaiheuttajiin. Näihin kuuluvat bakteeri-infektiot (esim. Columnaris, Aeromonas, Pseudomonas , evä- ja suurutto), sieni-infektiot (esim. Saprolegnia ), yksisoluiset iho-loiset (esim. Ichthyobodo, Chilodonella, Trichodina ) sekä iho- ja kidusloiset.

Hoitoa voidaan käyttää myös ulkoisten vammojen desinfiointiin ja estämään sekundaariset infektiot.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): D914282 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , , , , , ,

Kuvaus

Sera lammikko Omnipur S on erittäin laajakirjoinen itsehoitotuote.

Tarkastin Seralta, että juuri vastaava kuin akvaarioissa käytettävä Omnipur S, pakkauskoko on vain suurempi. Pitäisi siis sopia akvaariokäyttöön kuten Omnipur S. Annostelukin näyttää samalle eli 5 ml = 100 litraa vettä.

Alla Omnipur S:n ohje:

Sera Omnipur tehoaa yleisimpiin akvaariokalojen sairauksiin: Bakteeriperäiset infektiot, evä- ja suurutto, homeinfektiot (Saprolegnia, Achlya), ihonsamennukset (Costia, Chilonodella), Trichodina, Oodinium, kidus- ja ihomadot (Dactylogyrus tai Gyrodactylus), ihovauriot ja haavat.

LUE AINA PAKKAUSSELOSTEEN OHJE VARMUUDEKSI! (Alkuperäislähde)

Käyttöohjeet: Ravista hyvin ennen käyttöä! 22 tippaa (koska iso purkki, älä käytä tippoja vaan millilitroja)  tai 1 ml jokaista akvaarion 20 vesilitraa kohden. Jollet huomaa näkyviä muutoksia sairaudessa 7 päivän jälkeen, suodata aktiivihiilellä 24 tuntia. Uusi hoito tämän jälkeen. Ilmasta hyvin hoidon aikana. Sammuta UV-lamput. Älä käytä aktiivihiilisuodatusta hoidon aikana. Sera suosittelee aktiivihiilisuodatusta vasta hoidon jälkeen.

Uusia kaloja veteen totuteltaessa lisätään lääkettä ennaltaehkäisevästi normaaliannostus tauteja aiheuttavia loisia vastaan.

Koostumus: 9-amino akridiinihydrokloridi 105 mg, akriflaviinikloridi 600 mg, ethakriidini laktaatti 3375 mg, malakiittivihreä oxalaatti 79 mg, aqua purificata ad 100 ml.

Säilytettävä lukitussa paikassa lasten ja lemmikkien ulottumattomissa. Säilytettävä huoneenlämmössä (15 – 25°C) ja valolta suojattuna. Ei saa käyttää elintarvikkeiksi tarkoitetuille eläimille! Älä käytä yhdessä muiden hoitoaineen kanssa.

Sera Omnipur -hoito voi aiheuttaa vaurioita ohutlehtisille kasveille (kuten karvalehti). Älä käytä tuotetta “parasta ennen” päiväyksen jälkeen¨.

Riitoisuus: 5000 litraan

Fisutaren huomautuksia:

Värjää veden tehokkaasti, mutta on vaaratonta ja väri laimenee hoidon aikana.

Tämä on itsehoitotuote, joka hoitaa lähes kaikkia ulkoisia kalasairauksia, mutta mitään ei täydellisesti, kuten yleensä täsmähoito. Ei tehoa tosin sisäloisiin kuten Nematodeihin tai heisimatoihin.

Seran mukaan tuhoaa suodatinbakteereja noin 5%, joten vaikutus ei ole dramaattinen.

Saatat myös pitää...