Sera Vipagran Nature perusruoka -pehmorakeet 250 ml (UUDISTETTU!)

6,50  sis. alv.

Peruselintarvike, joka koostuu pehmeistä rakeista ja 4% hyönteisestä. UUDISTETTU!

2 varastossa

Tuotetunnus (SKU): D914105 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

sera Vipagran Nature on peruselintarvike, joka koostuu hellävaraisesti valmistetuista pehmeistä rakeista ilman väriaineita ja säilöntäaineita kaikille kaloille, jotka syövät keskimmäisissä vesikerroksissa.

Se sisältää hyönteisten jauhoja korkealaatuisena proteiinin lähteenä, mikä säästää myös resursseja. Tasapainoinen koostumus, jossa on luonnollisia ainesosia ja prebiootteja, mahdollistaa erityisen luonnonläheisen ravinnon, joka tukee tervettä kasvua ja vahvaa kehitystä.

Hitaasti uppoavat rakeet, joilla on erinomainen sulavuus, pitävät muodonsa erityisen hyvin eivätkä saastuta vettä. Hiukkasten pehmeän ja sileän rakenteen ansiosta maukas, tasapainoinen ruoka sopii myös kaloille, joilla on pieni suu ja kapea kurkku.

Käyttöohjeet
Syötä kerran tai kaksi kertaa päivässä vain niin paljon kuin kalat syövät lyhyessä ajassa.

 

Täydellinen ravinto kaikille koristekaloille

Käyttöohjeet
Rehu kerran tai kahdesti päivässä, vain niin paljon kuin eläimet vievät lyhyessä ajassa.

Ainekset

maissitärkkelys, vehnägluteeni, kalajauho, kokonainen munajauhe, Ca-kaseinaatti, Hermetia (4%), vehnäjauhot, kalaöljy (sisältää 49% omega-rasvahappoja), panimohiiva, spirulina, vehnänalkio, yrtit, sinimailasen, pistely nokkos, gammarus, mannaani-oligosakkaridit, persilja, merilevä, paprika, Haematococcus-levä, pinaatti, porkkanat, vihreähuulinen simpukka, valkosipuli.

Analyyttiset aineosat

Raakavalkuainen 41,3%, raakarasva 8,1%, raakakuitu 3,5%, kosteus 5,0%, raakatuhka 5,5%.

lisäaineet

Vitamiinit ja provitamiinit: A-Vit. 37 000 IU / kg, D 3-vit. 1800 IU / kg, Vit. E (D, L- a- tokoferyyliasetaatti) 120 mg / kg, B 1-vit. 35 mg / kg, B 2-vit. 90 mg / kg, stab. C-vit. (L-askorbyylimonofosfaatti) 550 mg / kg.