sera XS -ruokinta-automaatti

38,69  sis. alv.

Sera XS -ruokinta-automaatti, johon voit helposti ohjelmoida syöttöajat sekä ruoan määrän. Sopii erikokoisille rakeille.

2 varastossa

Tuotetunnus (SKU): A30095-3 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Automaattinen syöttölaite tarjoaa suuren 150 ml:n ruokasyötön ja on suunniteltu erikokoisten rakeiden syöttämiseen. Ruokintakohtaista ruokintamäärää säädetään portaattomasti annossäätimellä. Tämä mahdollistaa aterioiden syöttämisen tasaisesti pienissä akvaarioissa sekä isommissa, hyvin varustetuissa säiliöissä. sera XS-Feeder soveltuu myös terraariokäyttöön, esim. nuorten kilpikonnien ruokkimiseen.

Ohjelmointi on hyvin yksinkertaista: ensimmäinen syöttöaika asetetaan automaattisesti, kun automaattinen syöttölaite kytketään päälle. Toinen ruokinta päivässä on mahdollista haluttaessa. Tämä tapahtuu automaattisesti 5 tunnin kuluttua ensimmäisestä ruokinnasta. Tämä varmistaa, että kaksi ruokintaa on mahdollista myös lyhyillä valaistusajoilla.

Automaattinen syöttölaite voidaan asentaa hupun päälle mukana tulevalla jalustalla tai se voidaan asentaa avoimen akvaarion lasiin mukana tulevalla pidikekannattimella. XS-syöttölaite toimii kahdella 1,5 V:n AA-paristolla (eivät sisälly).