Sewellia sp. spotted

5,00  sis. alv.

Kaunis “pikkurausku”. Juovaperhosnuoliaista hieman kookkaampi ja siksi ei ihan pieneen kippoon (min. noin 120 litraa)

Itse kasvatettuja Sewellia sp. spotted -pentuja. Vaatii hyvän virtauksen ja hyvin hapekkaan veden. Arvostavat viileää, hapekasta vettä, joskin ovat kasvaneet hyvin 26-27 asteessa, koska vesi on hyvin hapetettua. Parvikala. Akvaarion minimikoko n. 120 litraa.

 

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): pervis Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

NOUTOTUOTE! TARKISTA AINA ASIAKASPALVELUSTA, ETTÄ KALOJA ON SAATAVALLA JUURI HALUAMASI MÄÄRÄ LUOVUTUSKOOSSA. KERRO SAMALLA MYÖS, MILLAISEEN AKVAARIOON TULISI (onko varmasti kypsä, akvaarion koko, vesiarvot, suodatus jne.).

Nämä ovat haastavia pyydystää.

Varjon mukaan: min. 128 litraa, lämmöt 20-25 astetta (tosin en omiani siirtäisi 27:asteesta 20:een, mutta arvostavat hiven viileämpääkin vettä kuin itselläni), ph 6.5-7.5, GH alle 10 dh. Mielestäni ei mikään erityisvaativa, kunhan kunnon virtaus ja puhdas vesi. Lisääntyy ihan seuralassakin reippasti.

Itselläni lämmöt 27 astetta ja menestyvät hyvin, mutta virtaus on todella reipas. Ilmastus vielä lisänä. Nämä arvostavat tosin himppu viileämpää vettä kuin trooppiset kalat perinteisesti, eli mielummin lämmöt alas päin 27:sta asteesta hieman mahdollista.

Isompi laji kuin lähisukulainen juovaperhosnuoliainen. Nämä kaksi lajia eivät kuitenkaan risteydy keskenään.

https://www.youtube.com/watch?v=bxOgLYcO6NU